Doordat er maar maximaal acht gasten tegelijk in het landhuis kunnen verblijven geniet u van sublieme service en persoonlijke aandacht. Hier komt u niets tekort.

Halverwege de panoramische route 225, vlakbij Puerto Varas en Chili’s oudste nationale park Vicente Perez Rosales, ligt Quincho Country Home. Het stenen landhuis met de kenmerkende rode daken valt op in het verder zo groene landschap. Deze voormalige privéwoning grenst aan de oever van het idyllische Llanquihue meer in een van de mooiste regio’s van Chili: het merengebied. Vanuit hier kijkt u uit over de met sneeuw bedekte toppen van de Osomo en Calbuco vulkanen.

Een oase van rust

Quincho Country Home, een voormalige privéwoning, is een exclusief landhuis dat onder leiding staat van een toegewijd Chileens / Duits team. Het hotel biedt een oase van rust en ontspanning in één van de mooiste regio's van Chili. Het huis met zijn stenen muren en kenmerkende rode dak past prachtig in de omgeving en wordt omringd door een vier hectare grote tuin met grasvelden en bossen. Quincho Country Home is een uniek hotel met een indrukwekkend uitzicht over het Meer van Llanquihue met de vulkanen Osorno en Calbuco.

Slechts acht gasten

Doordat hier slechts acht gasten kunnen verblijven ligt de kracht van het verblijf in Quincho Country Home in het feit dat u hier alle aandacht krijgt en de persoonlijke service werkelijk subliem is. De vier prachtige suites zijn vernoemd naar vier soorten vogels die regelmatig in de tuin neerstrijken; een eerste connectie met de natuur! De suites zijn ingericht met natuurlijke materialen, waarbij prachtig hout en lichte steensoorten domineren. Door het gebruik van warme kleuren als bruintinten en crème ademen de suites een rustieke sfeer. Het mooiste aan de suites is toch wel het uitzicht. Vanachter de enorme ramen heeft u geweldig uitzicht op de tuin, het glinsterende Llanquihue meer en de Osomo en Calbuco vulkanen.

Huisgemaakt

Op culinair gebied blijft u hier heel dicht bij de lokale cultuur. De toegewijde chef-kok Jordan Barrera verzorgt iedere dag weer heerlijke maaltijden. Het ontbijt is al een feest, met huisgemaakt brood, jam en diverse zoete lekkernijen, scharreleieren en vers sap. Voor het bereiden van maaltijden maakt Jordan gebruik van seizoensgebonden producten uit de directe omgeving. Zo komen de aardappelen en knoflook van het nabijgelegen Isla de Chiloé en allerlei soorten sla uit de prachtige tuin van Doña Juanita. Het vlees is van exceptionele kwaliteit. Daarnaast staan er ook lokale specialiteiten met vis en zeevruchten op het menu. Bij Quincho Country Home worden uitsluitend Chileense wijnen geserveerd.

Tripadvisor over Quincho Country Home