Het beste wellness resort van India

Het Carnoustie Ayurveda & Wellness Resort biedt haar gasten een ongeëvenaarde wellness beleving. Een verblijf hier brengt lichaam en ziel (weer) in balans; conform Ayurvedische opvatting kan het lichaam niet los van de ziel gezien worden, noch de mens van zijn omgeving. U combineert een top-luxe verblijf met een scala aan behandelingen, een programma speciaal op uw wensen en levensstijl toegespitst.

Bijzonder concept

Het Carnoustie Ayurveda & Wellness Resort ligt in de kustplaats Maraikulam in de provincie Kerala in het zuiden van India. De boutique accommodatie heeft een enorme tuin die grenst aan het witte strand van Marari. De backwaters (tropische kanalen die Kerala beroemd hebben gemaakt) zijn van hieruit goed bereikbaar. Het resort hanteert niet alleen een bijzondere wellness filosofie, ook zetten ze zich in voor natuur- en milieubehoud door efficiënt gebruik van energie en grondstoffen.  

Het grote aanbod aan behandelingen is overweldigend maar de fantastische crew helpt u graag in het samenstellen van een uitgebalanceerd programma. Buiten de behandelingen om, is er genoeg ontspanning en rust te vinden. Bijvoorbeeld op het fantastische zandstrand, waar de oceaan het ritme van uw ademhaling bepaalt. Op een enkele visser na, komt u hier niemand anders tegen. Bij het enorme zwembad met ligbedden is het ook heerlijk toeven. En tussen al deze rustmomenten door, is de spa het centrum van uw verblijf. De grote trots van het resort, in het bezit van vele awards, beheerst het complete spectrum: ayurveda, holistische behandelingen, massages, bodywraps, scrubs, meditatie en yoga.

Kerala architectuur

Het Carnoustie Resort bestaat uit veertig luxe en modern uitgeruste villa's in vier categorieën. De villa's hebben riante afmetingen en zijn ingericht in de typische Kerala architectuur. Naast de ruime slaapkamer en luxe badkamer heeft elke villa een eigen zonnedek en een mooie vijver of zwembad. 

Twee restaurants

Carnoustie heeft twee restaurants. Liefhebbers van vis dineren graag in Chimaera. Restaurant Ida werkt met een internationale kaart. Voor een hapje en een drankje bent u welkom in de sfeervolle bar 9 Degrees North en de pool bar.

Tripadvisor over Carnoustie Resort