Dit is het eerste resort in de Malediven dat voldoet aan de standaarden van duurzaamheid van de wereldwijd bekende organisatie Green Globe Certification

Park Hyatt Hadahaa vindt u in het Gaafu Alifu Atol van de Malediven. Dit zonovergoten eiland ligt 400 kilometer ten zuiden van de hoofdstad Male. Het eiland is omringd door tot de verbeelding sprekende spierwitte zandstranden. Achter de kustlijn is de omgeving weelderig groen en zorgen talrijke tropische bloemen voor een kleurrijke variatie. Voor duikers en snorkelaars is de onderwaterwereld absoluut onweerstaanbaar. De diversiteit die hier is, vindt u niet snel ergens anders. Het parkmanagement erkent dat de instandhouding van het ecologische evenwicht ter plaatse van cruciaal belang is voor de toekomst van het eiland en van het resort zelf. Daarom is hier een milieuverantwoord en duurzaam beleid van kracht. Park Hyatt Hadahaa is inmiddels bij herhaling internationaal gelauwerd voor de duurzame ontwikkeling en exploitatie van het resort.

Fenomenaal duiken en snorkelen

De kans dat u op zeker moment alle vakjes van de 'to do' lijst hebt afgevinkt is nihil. Voor de volledigheid: we tellen daar de uren op een comfortabele ligstoel zonnebadend aan het strand niet in mee. Probeer eens een bezoek aan het yogapaviljoen, blijf in conditie in het fitnesscentrum en zoek daarna een boek in de bibliotheek. Het resort heeft twee gemeenschappelijke zwembaden, maar voor de echte watersport is er altijd nog de Indische Oceaan. In alle varianten! Fenomenaal duiken en snorkelen. Grote scholen tropische vissen in alle soorten, kleuren en maten. De kans dat u een uit de kluiten gewassen rifhaai (ongevaarlijk) voor de lens van de camera krijgt bestaat daadwerkelijk. Tot de faciliteiten van Park Hyatt Hadahaa behoort de bekroonde Eco spa. Alle materialen die de therapeuten gebruiken zijn op biologische basis gemaakt om te voldoen aan het strenge milieuvriendelijke beleid. De Island Rhythm massage is de specialiteit van de spa.

In harmonie met de natuur

Gasten hebben de keuze uit 50 luxueuze en sfeervolle villa's. Zestien Park Villas, twintig Park Villas met privézwembad en twaalf Water Villas die op een paalconstructie boven zee rusten. Het hele complex is een ontwerp van Chan Soo Khian van het gerenommeerde SCDA Architects uit Singapore. Interieur en exterieur zijn in harmonie met de natuur gerealiseerd. Het gebruik van natuurlijke materialen als hardsteen en hout draagt hier in belangrijke mate aan bij. Zeker in combinatie met de toepassing van rustige en warme aardetinten.

Het resort heeft drie uitstekende restaurants. In The Dining Room kunt u terecht voor ontbijt, lunch en diner. In Battutas bent u welkom voor de lunch en het diner. Tussendoor organiseert de chef hier leuke kookworkshops! Dit restaurant is gespecialiseerd in Marokkaanse en Maledivische gerechten. De nieuwste aanwinst op culinair gebied is The Island Grill, een modern restaurant met een open keuken. Hier staan vooral gegrilde visspecialiteiten -bereid met kruiden en groenten uit eigen tuin- op de kaart.

Tripadvisor over Park Hyatt Hadahaa