Het kleinschalige Dar Najmat biedt pure ontspanning aan het ongerepte Plage du Marabout in Mirleft

Dar Najmat ligt tegen een rotsige heuvel aan het Plage du Marabout, een ongerept strand dat in Marokko enige faam geniet doordat het vroeger de grens tussen de Franse en Spaanse kolonies vormde. Vandaag de dag bieden het strand en de ruisende golven van de zee een beeldschone plek waar u gemakkelijk tot rust komt, een gevoel dat nog eens versterkt wordt door de gastvrijheid van het hotel. De naam die aan het zandkleurige huis gegeven is, betekent in het Arabisch 'het huis van de sterren'. Wanneer u op een zwoele avond de heldere diepblauwe hemel in u opneemt, zult u begrijpen waarom!

Surfen en wellness

Dar Najmat ligt in een rustige omgeving zonder uitgaansleven of winkels. Het is de ultieme locatie om te relaxen aan het zwembad, een strandwandeling te maken en ’s avonds uren te tafelen op het  terras met uitzicht op de ondergaande zon in zee!

Het is ook erg leuk om een strandwandeling te maken over het strand van Legzira, op 20 minuten rijden van het hotel. Dit strand heeft prachtige natuurlijke bruggen en bogen, heel fotogeniek! Vraag bij het hotel naar het juiste tijdstip, de wandeling kan alleen bij laag water worden gemaakt en bij vloed komt het water snel op waardoor u snel ingesloten raakt en door het water moet terugwaden.

Typisch Marokkaans

Dar Najmat herbergt slechts vier kamers, niet groot en eenvoudig ingericht, maar allen met zeezicht en directe toegang tot het zwembadterras.  Naast de vier individuele kamers is er ook nog de 'annexe', een gebouw op slechts een paar meters van Dar Najmat. Hierin bevinden zich twee extra kamers, die samen kunnen worden omgetoverd tot een tweekamer appartement, wat ideaal is wanneer u met kinderen reist.

Walhalla voor de zintuigen

De eerste verdieping van het pand is geweid aan de keuken. In de sfeervolle bar zijn dagelijks heerlijke aperitiefjes te verkrijgen. Lunch en diner worden in het restaurant of al fresco op het terras geserveerd. De gepassioneerde Chef-kok Brahim bereidt de heerlijkste vis uit Oualidia, tajines, couscous en andere Marokkaanse specialiteiten met lokaal gewonnen seizoensgebonden en veelal biologische producten. Geniet!

Tripadvisor over Dar Najmat