Een onvergetelijke ervaring in de woestijn. Overdag een gouden duinlandschap waar je naar kijkt en 's avonds een spectaculaire sterrenhemel.

De enorme leegte en grootsheid van het landschap zijn maar moeilijk te geloven. Het duurt even voordat u beseft dat u hier echt ver van de bewoonde wereld, in een klein nomaden tentenkamp verblijft. Comfortabel en bijzonder. Waarom overnachten in de woestijn zo speciaal is? De zonsopkomst en zonsondergang die u hier meemaakt zijn de meest magische momenten van de dag.

Het leven in de woestijn

Jaimas Madu is een tentenkamp aan de oostelijke kant van de hoogste duinen van de Marokkaanse Sahara. Het biedt een waanzinnig mooi uitzicht op de zandverstuivingen! In de avond vertoeft u in de gemeenschappelijke ruimte waar een gezellig vuurtje de tent verlicht. Onder het genot van een drankje vertelt de camp crew u graag meer over het leven in de woestijn.

Nomadentent

U slaapt in uw eigen nomadentent. Wees gerust, het is een zeer comfortabele uitvoering met een kleurrijk interieur. U slaapt in een normaal bed met zoveel lakens en dekens als u maar wilt. De temperatuur kan 's nachts immers flink dalen. Ook heeft uw tent een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet.

Dineren op een zandduin

Hier is iedere maaltijd een beleving want uw dag begint al goed met een zelfgemaakt ontbijt met brood, jam en yoghurt. Dineren doet u bij ondergaande zon of onder talloze sterren. Aan tafel of op een kleedje in het zand waarbij de chef een typisch Marokkaanse maaltijd op tafel tovert. 

Tripadvisor over Jaimas Madu Desert Camp

Vergelijkbare accommodaties in Marokko