Een charmant boutique hotel met uitstekende service midden in de palmoase van Skoura

Les Jardins de Skoura, de tuinen van Skoura. Vernoemd naar de Palmeraie van het stadje, een groene oase vol palmbomen en landbouwveldjes. Met een vernuftig irrigatiesysteem wordt water uit de rivier over de verschillende stukjes land verdeeld, waarop allerlei soorten groenten en fruit worden verbouwd. Daartussen prijken eeuwenoude kasbah's.

Van vervallen boerderij tot landelijk juweeltje

Le Jardins de Skoura is charmant hotel gelegen naast de Palmeraie van Skoura. Binnen de muren van het hotel liggen acht sfeervolle kamers en suites en een prachtige tuin vol bloemen, bloeiende struiken, palmbomen met hangmatten, een heerlijk zwembad met ligbedden en gezellige zitjes.

Kloven en valleien

Na een lange reisdag nodigt Les Jardins de Skoura vooral uit tot het absolute niets doen. Heerlijk luieren in een hangmat met een mooi boek en af en toe een duik nemen in het zwembad; wij zien onszelf al helemaal zitten. Maar u bent hier natuurlijk ook voor de omgeving. Maak bijvoorbeeld een wandeling door de Palmeraie, samen met een gids die u alles weet te vertellen over het leven en werken in dit gebied. Hij neemt u mee naar een pottenbakker, die nog op de traditionele manier werkt en prachtige dingen maakt. U kunt ook nog doorwandelen tot het uitzichtpunt, vanwaar het panorama over de groene omgeving werkelijk prachtig is. Wanneer u wat langer verblijft, raden we u aan om een tour naar de Rozenvallei of de Dades Kloof te maken. Paardrijden behoort ook tot de mogelijkheden.

Inclusief diner

Het ontbijt wordt op het dakterras geserveerd. Nippend aan een lekkere kop koffie kijkt u genietend uit over de mooie omgeving. De vriendelijke ober serveert een heerlijk ontbijt met eitjes, verse jus d'orange, pannenkoekjes, yoghurt en fruit. Voor het diner neemt u plaats in de tuin en dineert u heel romantisch bij kaarslicht. U dineert niet à la carte, er is een 3-gangen diner inbegrepen in het verblijf. Elke gang smaakt fantastisch, u proeft dat het eten met liefde is bereid van verse producten. Bestel er een fles (Marokkaanse) wijn bij en geniet van een lange zwoele avond.

Tripadvisor over Les Jardins de Skoura

Vergelijkbare accommodaties in Zuid-Afrika