Een oase van rust en stilte op een steenworp afstand van de drukte van Marrakech

Na een prachtige rit door het nieuwe gedeelte van Marrakech en over de statige lanen van de Palmeraie staat u voor de massief houten poort van Palais Aziza. Zodra deze opengaan betreedt u een oase van rust en stilte. Het lijkt wel een beetje de ‘garden of Eden’: een pauw loopt met haar kleintjes vrolijk door de tuin te scharrelen en jonge katjes buitelen tussen de fraai aangelegde bloemenperkjes. Als u het gezang van vogeltjes verkiest over de drukte van de medina dan is dit de beste plek om te verblijven!

Mozaïek tegeltjes

Het hotel ziet er, in vergelijking met de andere paleishotels buiten de medina, ingetogen uit. Dat is precies waarom wij er zo van houden; geen overdadige luxe maar een prettige sfeer in een exclusieve omgeving. Prachtige mozaïek tegeltjes sieren de muren en de vloeren, en het zonlicht weerkaatst op ieder moment van de dag op het verkoelende water van het zwembad, het hart van Palais Aziza. De natuur neemt het hier over; de prachtige tuinen lijken alles te overstemmen. Het is gemakkelijk om in het centrum van Marrakech te geraken; het hotel regelt met plezier een chauffeur voor u. Maar net zo lief blijft u binnen de muren van het serene Palais Aziza en geniet u van de spa, het heerlijk verkoelende zwembad en de perfecte service.

Privacy en ruimte

In het hoofdgebouw bevinden zich kamers en suites. De suites zijn ruim en hebben een balkon met uitzicht op het zwembad en de tuinen. Er zijn echter ook paviljoenen, verspreid door de tuin gelegen. Deze zijn allemaal individueel ingericht; ieder paviljoen heeft een andere stijl. U geniet hier van volop privacy en ruimte, en bent tegelijk op een steenworp afstand van de hotelfaciliteiten.

Goed begin van de dag

Uw dag begint en eindigt perfect in het restaurant. Of eigenlijk; buiten het restaurant, in de tuinen met uitzicht op het zwembad. Het ontbijt wordt a la carte geserveerd en voor de lunch en het diner staan er zowel Marokkaanse als Italiaanse gerechten op u te wachten. Voor ieder wat wils dus!

Tripadvisor over Palais Aziza

Vergelijkbare accommodaties in Marokko

Les Deux Tours