Een 'Typisch Talisman' verblijf, diep in de krochten van de medina

De medina van Marrakech is het kloppende hart van de stad. Er liggen tal van riads verborgen, maar het is soms goed zoeken naar de krenten in de pap. Riad Camilia is er daar één van. Wij vonden deze parel na het doorkruisen van een netwerk van smalle middeleeuwse steegjes. Na een zachte klop op de entreedeur werden we vervolgens warm onthaald in deze oase van rust.

Service van hoog niveau

Waar het serviceniveau in een riad nogal eens een punt van aandacht is, hoeft u zich daarover in Riad Camilia geen zorgen te maken. De riad ligt op een paar minuten lopen van het El Fnaa plein en de Medersa Ben Youssef, handig voor de uitstapjes die de komende dagen op de planning staan. Na een paar uurtjes rondwandelen in de medina is het heerlijk ontspannen op het met palmen beplante dakterras met klein zwembadje. Onlangs is er een kleine hammam in de riad geopend waar u (met maximaal twee personen) kunt genieten van een behandeling.

Uniek en kleinschalig

Riad Camilia beschikt in totaal over zes unieke kamers, een pittoreske binnenplaats, twee lounges en een prachtig dakterras met kleine plungepool inclusief uitzicht over de medina met de majestueuze Atlas toppen in de verte. De kamers zijn allen verschillend van formaat, uniek en met veel oog voor detail ingericht. Reist u met het gezin dan raden we de twee kamers op de bovenste verdieping aan. Deze kunnen namelijk makkelijk met elkaar gecombineerd worden. Zo heeft u én privacy én zicht op uw kinderen.

Tripadvisor over Riad Camilia

Vergelijkbare accommodaties in Marokko