Little Kulala belichaamt de essentie van een luxe woestijn hideaway en is de perfecte uitvalsbasis naar de iconische bezienswaardigheden van de Sossusvlei

Deze luxe woestijn hideaway biedt niet alleen optimaal comfort, ontspanning en privacy, maar is ook de poort naar de Sossusvlei duinen. Little Kulala ligt In het 37.000 hectare grote privédomein Kulala Wilderness Reserve en maakt onderdeel uit van de imposante Namib woestijn, de oudste zandverstuiving ter wereld. En staat te midden van eeuwen oude cameltorn bomen op de droge rivierbedding van de Auab Rivier.

Kortste route naar de Sossusvlei

Little Kulala heeft een eigen toegang tot het Namib Naukluft National Park, de kortste route naar de Sossusvlei. Gasten van de lodge zetten daarom vroeg in de ochtend een voetstap in het zand van de immense woestijn. Of zweven als eerste in een heteluchtballon over de glooiende zandduinen. 

Flora en fauna

Maar er is meer dan alleen woestijn. Het onherbergzame gebied rondom de lodge is ook te verkennen, tijdens een natuurwandeling, paardrijtocht, quad bike excursie of tocht per auto. U ziet hier dieren uniek voor de omgeving, zoals gemsbokken, springbokken, struisvogels en jakhalzen. En heel soms hyena's en cheeta's. Wat minder goed te spotten vanwege hun omvang, maar in grote getalen aanwezig zijn allerlei soorten reptielen en insecten. 

Sterren kijken vanuit uw skybed

Deze luxe hideaway bestaat uit elf rietgedekte kulala's die perfect opgaan in het woestijnlandschap. De inrichting is modern, elegant en modern. Elke kulala is voorzien van een slaapkamer, badkamer met binnen- en buitendouche, een terras en een plungepool. Het meest bijzondere element van uw kulala bevindt zich op het dak. Hier staat, in de openlucht, een comfortabel skybed waar u de nacht ook kunt doorbrengen. Direct onder de sterrenhemel. 

Tripadvisor over Little Kulala