U komt langs plaatsen die de meeste toeristen alleen overdag bezoeken

Bangkok, de stad die nooit slaapt. Bekend om haar legendarische nachtleven terwijl de mooiste delen van de stad 's avonds vaak over het hoofd worden gezien. Om juist deze plekken draait het vanavond. Om 19:00 uur wordt u bij uw hotel opgehaald door uw gids en gaat u per sky train en tuk tuk op pad.

U komt langs plaatsen die de meeste toeristen alleen overdag bezoeken, waaronder enkele van de beroemdste tempels van Bangkok, zoals Wat Pho. Het mysterieuze karakter van de stad en de verlichte gebouwenpracht komen in de avond goed tot hun recht.

Al wandelend maakt u kennis met de levendige nachtmarkten van Bangkok en bezoekt u onder andere de kleurrijke 24-uurs bloemenmarkt. Natuurlijk mag het aspect eten niet ontbreken aan een avondtour door Bangkok. Of het nu gaat om willekeurige tussendoortjes, de beste noodles van de stad of een verrassingsdessert, uw gids zoekt ze voor u uit en zorgt ervoor dat al uw zintuigen geprikkeld worden. 

Een groot deel van de tour reist u per tuk tuk in gebieden waar (normaliter) weinig verkeer is. De tour duurt circa 4 uur en vooraf dineren is niet nodig. In verband met verkeersdrukte wordt u door uw gids opgehaald bij uw hotel en per openbaar vervoer naar het startpunt van de tour gebracht. Aan het einde van de tour brengt uw gids u weer bij uw hotel.

Kledingvoorschriften

- Shorts en korte rokken zijn niet toegestaan. Rokken tot over de knie zijn wel toegestaan.
- Doorzichtige shirts en blouses zijn niet toegestaan.
- Let er op dat u shirts draagt die uw schouders bedekken (sjaals kunnen niet worden gedragen om de schouders te bedekken).