Het wijnwalhalla van Amerika

Zeggen wij ‘Napa Valley’ dan denkt u waarschijnlijk direct aan wijn. Toch is dit gebied niet altijd beroemd geweest om de vruchtbare grond waarop druivenranken graag groeien. Voordat dit het wijnwalhalla van Amerika werd, stond Napa Valley vooral bekend als wellness bestemming. En nog steeds werkt deze combinatie uitermate goed. Een prachtige omgeving, schitterende accommodaties die bijna allemaal over een uitstekende spa beschikken en biologische, verse producten gecombineerd met lokale wijnen; goed voor lichaam en geest!

Om in één dag de Napa Valley te zien is ietwat optimistisch. Deze regio staat bekend als één van ’s werelds beste wijngebieden, is slechts 1/8 van de grootte van Bordeaux in Frankrijk en toch struikelt u hier over de wijnboerderijen. Er zijn honderden boerderijen en het beste is om samen met een privégids op pad te gaan om een aantal ervan te kunnen ervaren. Uw gids neemt u mee naar drie geweldige wijnboerderijen. Misschien denkt u nu ‘slechts drie?’ maar geloof ons; eigenlijk is dit al wat ambitieus. Dus als u besluit om na uw eerste proeverij het rustig aan te doen, dan is dit ook mogelijk. Uw gids bepaalt graag aan de hand van uw wensen en voorkeuren waar uw volgende bezoek heen gaat.

Geniet vooral ook van het landschap onderweg. Stoppen is geen probleem, of dit nu bij een lokale boetiek is of om een foto te maken van het prachtig vriendelijke landschap. De auto en gids staan vandaag volledig tot uw beschikking!

Verblijven in Napa Valley