Voor de ene reiziger is het slapen onder de blote sterrenhemel het toppunt van geluk. Voor de andere reiziger zit het geluk in verblijven in pure luxe en een butler die je op je wenken bedient. Iedere reiziger, en iedere reis is anders. Daarom boek je je reis bij Talisman. Want onze specialisten weten als geen ander jouw wensen te vertalen naar een reisvoorstel met passende accommodaties en belevingen. We inspireren je graag vast met onze mooiste overnachtingen voor 2021. En zo zie je: voor iedere specialist zijn andere dingen belangrijk. Maar ze hebben allemaal één ding gemeen: het zijn stuk voor stuk typisch Talisman accommodaties. Dat betekent dat het met de service, de exclusiviteit en het comfort méér dan goed zit!

 

Ronda: “De hele dag in de buitenlucht!”


De Awasi Lodge in Chileens Patagonië is dé plek om te verblijven in 2021. Het nationaal park Torres del Paine speelt daar een grote rol in. Het is er verlaten, ruig, uitgestrekt. Hier breng je de hele dag door in de buitenlucht, in de overweldigende natuur. En dan kom je ‘thuis’ in je eigen vrijstaande villa. Privacy ten top! De verzorging en service zijn hier – natuurlijk – geweldig. En ook voor de innerlijke mens wordt goed gezorgd! Je dineert hier met heerlijke gerechten die vergezeld gaan door Chileense wijnen. Een verblijf hier is een perfecte combinatie tussen actief en exclusief.

Boekt u voor oktober 2020 uw verblijf in 2021, dan mag u tot dertig dagen voor aankomst uw boeking wijzigen. Daarnaast krijg je tijdens je verblijf je eigen 4x4 auto, eigen chauffeur en privé gids!

 

Astrid: “Exclusief onthaasten.”

 

Astrid zoekt zodra het kan een plek op waar ze helemaal tot rust kan komen, en in de watten wordt gelegd. Een plek zonder massa en drukte. Het Al Maha Desert Resort& Spa in de woestijn, op een uurtje rijden van Dubai, is wat haar betreft de ideale bestemming. Een super exclusief woestijnresort met een kleinschalige opzet en geweldige suites met privé terras en zwembad. En het uitzicht op de zandduinen en de wilde oryx die daar rondlopen is geweldig. Alle maaltijden zijn inclusief, evenals twee activiteiten per dag. De service is meer dan uitstekend, het is de ideale plek om in alle exclusiviteit te onthaasten.
 

 

Evelien: “Schildpadden en safari”

 

De stranden van de Seychellen zijn goed te combineren met een geweldige safari. Eerst overnachten in een starbed in de bush, en daarna door naar Frégate Island waar maar zestien villa’s op het eiland staan en je vooral heel veel schildpadden tegen komt! Iedere villa heeft een eigen zwembad, en omdat dit de enige accommodatie op het hele eiland is kan je iedere avond ergens anders dineren. Ook leuk: er zijn veel privé strandjes. Social distancing is hier niet zo moeilijk.
 

 

Martine: “Dit wil je niet missen!”

 

Als je denkt dat je back to basic moet voor een gorilla-tracking in Rwanda: denk dan maar opnieuw. Reis je met Talisman, dan laten we je het liefst overnachten in de fenomenale Bisate Lodge, een accommodatie die je niet wilt missen. Met maar zes suites een zeer kleinschalige en exclusieve lodge, met een bijzondere architectuur en prachtige ligging. Het meest belangrijke: het is de uitvalsbasis voor een echte bucketlist activiteit: een gorilla tracking!

 

Ingrid: '‘Home away from home’'

 

Ingrid verbleef met haar zoontje in het Belmond Napasai op Koh Samui, Thailand. Door de geweldige ligging, de ontspannen sfeer en het vriendelijke personeel voelden ze zich hier gelijk thuis. Dit resort is perfect te combineren met een verblijf in het noorden van Thailand in de natuur, bijvoorbeeld met het Anantara Golden Triangle Resort waar je in een Jungle Bubble kan verblijven.
 

 

Evelyn: “Zonder de massa bij de VicFalls!”

 

Een verblijf in de Victoria Falls River Lodge in Zimbabwe is waanzinnig. Alleen al de entree, per boot met de wind door je haren terwijl je over de Zambezi rivier cruist, is ontzettend veelbelovend. Eenmaal geïnstalleerd in je luxe suite geniet je van een uitzicht op de rivier, met de machtige Victoria Falls binnen handbereik. In 2021 zal het hier een stuk minder druk zijn, en de beleving van de watervallen dus veel unieker! Ook al is deze lodge vaak het beginpunt van een safari in Zimbabwe, toch kan je hier ook al de natuur in. Doen! Maak een wandelsafari of pak de kano. Je ziet hier van alles. En sluit je verblijf hier af met een helikoptervlucht over de Victoria Falls.
 

 

Ingrid: “Tussen de jungle en het strand”

 

De Wild Coast Tented Lodge ligt ingeklemd tussen de gigantische kliffen bij het strand en de dikbegroeide jungle van het Yala National Park. Wat een bijzondere plek is dit! Het design versterkt dit gevoel nog meer: je verblijft hier in een cocon die helemaal opgaat in de omgeving. Aapjes spelen voor je deur en lig je in je (prachtig handgemaakt) bad dan heb je vrij uitzicht op de jungle en haar inwoners. Het hoofdgebouw is ook een architectonisch hoogstandje en biedt een fijne plek tussen de safari’s in.

 

Sheila: ‘Voor een select gezelschap’

 

Het begint al met de vlucht naar Tswalu toe. Vanuit Kaapstad of Johannesburg vlieg je naar the middle of nowhere. En als je aankomst, dan staat er een heel welkomstcomité op je te wachten! Je voelt je hier direct speciaal. Samen met je gids maak je een persoonlijk activiteitenplan. Helemaal aangepast op jouw ritme, en dat van de bush. Tussen de safari’s door geniet je van geweldige gerechten en een top service.

 

Seraphine: “Je eigen Serengeti”

 

Wanneer je kinderen wat ouder zijn, is het geweldig om een safari met het hele gezin te maken. En wat is er dan leuker dan een verblijf in je eigen privé villa, in de Serengeti? Het Mkombe’s House behoort tot de befaamde organisatie Nomad en is een familiehuis in het noorden van de Serengeti in Tanzania. Het uitzicht is geweldig, en je hebt hier je eigen chef, ranger, gids en safari voertuig.