Wat gebeurt er wanneer een bevlogen reisfotograaf, een safari-expert en een Talisman reisspecialist elkaar ontmoeten? Er ontstaat een brainstorm en een enthousiaste discussie over reisbelevingen en fotografie, er worden plannen gesmeed voor privé fotografie reizen en een nieuwe reis ontstaat...

Tot zover. Want net voordat de corona crisis toesloeg, gingen we een geweldige samenwerking aan met een van Nederlands beste (reis)fotografen: Pie Aerts. Samen met onze loyale en professionele partner Great Plains Conservation ontstond langzaam maar zeker het idee voor een geweldige fotografie safari onder begeleiding van Pie Aerts, waarbij aan alle aspecten is gedacht. De kick-off zou het Talisman Event worden. Dit was in november 2019. Wat er hierna gebeurde, weten we allemaal.

Toch zijn we (Great Plains, Pie Aerts en Talisman) gedurende de afgelopen periode regelmatig (online) samengekomen om te brainstormen over de meest geschikte bestemming, de ideale route en de invulling van de safari. Het gaf Pie zoveel reiskriebels, dat hij besloot om afgelopen maand de reis alvast zelf te gaan maken! Met als resultaat; ongelooflijk mooie foto's, een koffer vol verhalen en een zeer enthousiaste Talisman Ambassadeur (lees: Pie) die niet kan wachten zijn verhalen met u te delen.


Op donderdag 27 mei vond er een interactief webinar plaats over deze fotografie safari.

U kunt deze hier terugkijken.

 


Bekijk de reis

De eerste fotografie reis vindt plaats in januari. Van 9 januari t/m 19 januari 2022 om precies te zijn. Op deze reis is plek voor minimaal zeven (single-kamers ook mogelijk, er geldt geen single-supplement!), maximaal twaalf reizigers en fotografen (in spé). Dat betekent dat wanneer u op zoek bent naar een interactieve familiereis (bijvoorbeeld), of een bijzondere incentive, u deze reis met een select gezelschap kunt maken! 

Wilt u zelf, of met uw partner, deze reis maken? Dan kunt u dit kenbaar maken. Als wij zes deelnemers/ koppels hebben dan gaat deze reis ook door. Zoals u van Talisman gewend bent, zijn de mogelijkheden eindeloos en denken we graag met u mee. Bij veel interesse voeren we de reis gewoon een tweede, derde of vierde keer uit! 

Mail gerust naar martine@talisman.nl voor meer informatie, of bel ons op 088-7755900. We kunnen dan samen met u kijken naar de mogelijkheden. 

 • 1 overnachting in Nairobi
   
 • 4 overnachtingen in Ol Donyo Lodge op exclusieve basis (geen andere gasten!!)
   
 • 4 overnachtingen in Mara Nyika op exclusieve basis (geen andere gasten!!)
   
 • Geen Single Supplement
   
 • Gratis vluchten tussen de lodge
   
 • 4=3 aanbieding bij beide lodges. De vierde nacht is gratis.
   
 • Onder begeleiding van Pie Aerts, met workshops en lezingen tussen de safari's door. 

Meer over de gebieden