Exclusieve toevluchtsoorden voor luxe avonturiers

De resorts van One&Only liggen op de meest inspirerende locaties ter wereld. Uitverkoren plekken, door hun uitzonderlijke schoonheid en unieke culturele charme. Vanuit de luxe toevluchtsoorden van One&Only beleeft u de bestemming in optima forma, terwijl u geniet van een fantastische service en een exclusieve elegantie. 

Van de tropische schoonheid van Mauritius tot de weelderige jungle aan de stranden van Mexico... Een oase van rust in het altijd levendige Dubai tot een retraite aan de Montenegrijnse Riviera. Waar u ook verblijft, de meest adembenemende ervaringen worden helemaal op uw persoonlijke wensen afgestemd.


Winnen: 3 nachten One&Only Portonovi, Montenegro

Het One&Only Portonovi in Montenegro opende 1 mei 2021 de deuren. Hier beleeft u nautische avonturen in een exclusieve setting, met een service van topniveau en prachtige suites en villa's aan het fjordachtige landschap van Boka Bay. 

U kunt drie nachten winnen! Hoe? Schrijf u hiernaast in op de webinar (deze duurt dertig minuten). Voorafgaand aan de webinar sturen wij u drie vragen, waarop de antwoorden tijdens het webinar gegeven worden. Stuurt u ons de drie correcte antwoorden? Dan bent u misschien de gelukkige winnaar van drie nachten voor twee personen in het One&Only Portonovi! 


Onze One&Only routesuggesties