Wilt u weten welke landen er kleurcode geel of groen hebben? Wilt u deze zomervakantie nog een mooie reis maken? Of een fijne strandvakantie naar een bestemming met zongarantie? Lees dan vooral verder of bel ons gelijk op! Ons team van reisspecialisten houdt de maatregelen en beperkingen nauwlettend in de gaten en kan u daarom perfect adviseren over de juiste bestemming voor uw zomervakantie of beach break.

Mogen we u wel een vriendelijk doch dringend advies geven?  Wilt u echt graag op vakantie, aarzel dan niet te lang. Neem 'gewoon' contact met ons op, zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden. Want deze mogelijkheden lopen snel terug. Het Verenigd Koninkrijk bijvoorbeeld, heeft 'de groene landen lijst' al eerder gepubliceerd. Zo zijn kleinschalige accommodaties op bestemmingen als Portugal al sneller vol. In het algemeen kunnen we stellen dat de beschikbaarheid op de populaire, zonzekere bestemmingen snel terugloopt.

Geen zorgen
In deze onzekere tijd stelt Talisman ook de reisvoorwaarden helemaal op maat voor u samen. We gaan indien nodig de dialoog aan met onze partner om uw reisvoorwaarden te versoepelen. Kan dat niet, dan gaan we op zoek naar een alternatief. En die vinden we altijd. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw reis voorpret


Veilige bestemmingen in het Talisman portfolio

Kleurcode groen
De volgende bestemmingen bieden we niet actief aan, maar onze specialisten zijn bekend met de typisch Talisman hotels ter plaatse. Laat het ons daarom vooral weten indien u graag een reisplan ontvangt voor: 

  • Malta
  • Saba
  • Sint-Eustatius

Kleurcode geel

Ook mogelijk

Wilt u weten wat er mogelijk is op Malta, Saba of Sint-Eustatius (groen)?
Of op Aruba, in Finland,  de Canarische eilanden of de Azoren (geel)?

Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten gaan graag samen met u op zoek naar de perfecte accommodaties en excursies en ontwerpen uw ideale reis.

 


(STRAND)VAKANTIE IN EUROPA
ONZE TOP 3:

We hebben inmiddels een flink Europa portfolio met bestemmingen als Spanje, Portugal, Kroatië, Frankrijk en Italië. En of u nu met zijn tweetjes, met het hele gezin of met een groep vrienden op zoek bent naar een geweldige, onvergetelijke en welverdiende vakantie; wij regelen het voor u. De mogelijkheden zijn eindeloos. Onze specialisten keken even niet naar de kleur (want we hopen dat veel Europese bestemmingen snel geel of groen kleuren), en zetten hun top 3 voor u hieronder. Het geeft u een goed idee van hetgeen er mogelijk is bij Talisman. Is er een reis die u aanspreekt qua tempo en stijl? Maar liever op een andere bestemming? Ons team van specialisten zit er klaar voor, en kijkt er naar uit u te mogen inspireren en informeren! 

Met zijn tweeën

Met de (hele) familie