Nu heel Europa een groen of geel reisadvies heeft gekregen, is het reizen naar deze bestemmingen een stuk gemakkelijker geworden. Toch heeft u voor veel bestemmingen nog een Coronabewijs nodig, en ook voor uw terugreis naar Nederland kan dit gelden. Onze specialisten houden u uiteraard op de hoogte van de regelgeving, maar houdt u dit zelf ook in de gaten. Op Nederland Wereldwijd staat de laatste regelgeving. 

 

De zomer is inmiddels in volle gang, en de vele positieve berichten uit het buitenland van (Talisman) reizigers, nemen bij veel twijfelaars het laatste restje twijfel weg. Wij kunnen dan ook enkel adviseren om 'gewoo' contact met ons op te nemen als u graag nog op reis wilt de komende maanden. Want de mogelijkheden lopen snel terug. In het algemeen kunnen we stellen dat de beschikbaarheid op de populaire, zonzekere bestemmingen snel terugloopt.

Geen zorgen
In deze onzekere tijd stelt Talisman ook de reisvoorwaarden helemaal op maat voor u samen. We gaan indien nodig de dialoog aan met onze partner om uw reisvoorwaarden te versoepelen. Kan dat niet, dan gaan we op zoek naar een alternatief. En die vinden we altijd. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw reis voorpret.


(STRAND)VAKANTIE IN EUROPA
ONZE TOP 3:

We hebben inmiddels een flink Europa portfolio met bestemmingen als Spanje, Portugal, Kroatië, Frankrijk en Italië. En of u nu met zijn tweetjes, met het hele gezin of met een groep vrienden op zoek bent naar een geweldige, onvergetelijke en welverdiende vakantie; wij regelen het voor u. De mogelijkheden zijn eindeloos. Onze specialisten keken even niet naar de kleur (want we hopen dat veel Europese bestemmingen snel geel of groen kleuren), en zetten hun top 3 voor u hieronder. Het geeft u een goed idee van hetgeen er mogelijk is bij Talisman. Is er een reis die u aanspreekt qua tempo en stijl? Maar liever op een andere bestemming? Ons team van specialisten zit er klaar voor, en kijkt er naar uit u te mogen inspireren en informeren! 

Met zijn tweeën

Met de (hele) familie