Waar naartoe op vakantie in 2021?

Heeft u al plannen voor uw vakantie in 2021? Een vakantie binnen Europa of zoekt u het liever wat verder van huis? Lekker met z’n tweetjes of gezellig met het hele gezin? En wilt u met het vliegtuig of toch liever een rondreis met de auto? Talisman doet er alles aan om u zo goed mogelijk te begeleiden bij het organiseren van uw reis en tijdens uw reis. Van het begin tot het einde zijn wij de zeer bekwame specialist en adviseur die altijd voor u klaar staat. Altijd eerlijk en ongekleurd advies, dat is wat u mag verwachten.


Wat zijn uw mogelijkheden?

We kunnen niet voorspellen hoe het zal gaan met de Corona ontwikkelingen. Wat wij u wel kunnen garanderen is dat wij ons uiterste best doen om u zo veel mogelijk te ontzorgen en wij alles op alles zetten om de perfecte reis voor u te organiseren. 

Kleinschalige en exclusieve accommodaties

Wij reserveren het liefst, en zo vaak mogelijk kleinschalige en exclusieve accommodaties voor uw reis, waardoor u in alle rust en kalmte kunt genieten van uw welverdiende vakantie zonder (al te veel) andere mensen om u heen. Let wel op; deze exclusieve accommodaties zijn snel volgeboekt. Ook al voor 2021. Er zijn namelijk veel boekingen van 2020 verschoven naar 2021, waardoor er al veel beschikbaarheid is verdwenen. Wilt u dus graag in privé sfeer genieten van een kleinschalige accommodatie, wees er dan op tijd bij!

Op reis binnen Europa

Blijft u liever wat dichter bij huis en in Europa? Ook dit is natuurlijk mogelijk! Talisman biedt prachtige reizen aan binnen Europa, waarbij u binnen no time weer thuis bent. Of u nu op rondreis wilt door meerdere landen of toch liever wilt gaan rondtrekken in de idyllische dorpjes van het karakteristieke Noord-Italië, alles is bij ons mogelijk. Talisman levert namelijk maatwerk, waarbij we zorgen dat uw wensen perfect aansluiten bij de vakantie waar u van droomt. 

Perfect passend reis ontwerp

Bij Talisman creëren wij door middel van persoonlijk contact een passend en persoonlijk reis ontwerp, waarin al uw wensen en beweegredenen worden meegenomen. Van Europa tot Azië en van Afrika tot Amerika; welke reisbestemming u ook kiest, u bent bij Talisman altijd een VIT (Very Important Traveller). Van valet service op Schiphol tot persoonlijke begeleiding van betrokken gidsen en medewerkers bij transfers en privé excursies; iedereen kent u bij naam en draagt bij om uw vakantie onvergetelijk te maken! 

Neem vandaag nog contact met ons op, dan kunnen we naar aanleiding van uw wensen een weefwerk van accommodaties en activiteiten samenbrengen in een persoonlijk op maat gemaakt reisplan. 
 


Op vakantie in corona tijd

Zoals eerder aangegeven kunnen we niet voorspellen hoe het zal gaan met de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Wel bieden wij een aantal opties, om u ondanks deze onzekerheden met een zo goed mogelijk gevoel op vakantie te laten gaan. 

Flexibel annuleren en later betalen

Talisman beschikt over de optie ‘flexibel annuleren’, dit betekent dat u soms tot een dag voor aankomst uw reis nog kunt annuleren. Daarnaast is het mogelijk om uw reis nu te boeken en later pas te betalen. Neem contact op met onze specialisten om daar de mogelijkheden met betrekking tot uw reis mee te bespreken. 

24/7 bereikbaar

Ook het persoonlijk contact en het vertrouwen van u in ons als reisspecialist vinden wij erg belangrijk. Vanuit onze werkplek in Breda zijn wij altijd 24/7 bereikbaar om u te helpen, ook in het geval van noodgevallen staan wij voor u klaar!

Snelle repatriëring 

In geval van een onvoorziene corona uitbraak of ander noodgeval halen wij onze reizigers snel terug en zorgt Talisman voor een repatriëring zonder problemen. Die onrust kunnen wij in ieder geval bij u wegnemen. 

ANVR & SGR garantie

Het streven bij Talisman is dat uw reis altijd doorgaat, zonder gedoe. Mocht het iets anders lopen dan verwacht of afgesproken, dan zijn wij 24/7 bereikbaar. Vanzelfsprekend zijn wij aangesloten bij ANVR en SGR. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Ook is het bij ons mogelijk om een reis-en/of annuleringsverzekering af te sluiten. Uw geld is dus altijd veilig. 
 


Schoolvakanties in 2021

Bent u afhankelijk van de schoolvakanties om op vakantie te gaan of wilt u er juist zeker van zijn dat u buiten het hoofdseizoen op vakantie gaat? Hieronder vindt u een overzicht met de data voor de schoolvakanties per regio in Nederland. Let op: veel basisscholen zijn in de meivakantie een extra week ervoor of erna ook nog gesloten. De bouwvak, voorjaarsvakantie en herfstvakantie zijn adviesdata. Scholen staan vrij om van deze data af te wijken.

Voorjaarsvakantie
Regio Noord: 20 februari t/m 28 februari 2021
Regio Midden: 20 februari t/m 28 februari 2021
Regio Zuid: 13 februari t/m 21 februari 2021

Meivakantie
Regio Noord: 1 mei t/m 9 mei 2021
Regio Midden: 1 mei t/m 9 mei 2021
Regio Zuid: 1 mei t/m 9 mei 2021

Zomervakantie
Regio Noord: 10 juli t/m 22 augustus 2021
Regio Midden: 17 juli t/m 29 augustus 2021
Regio Zuid: 24 juli t/m 5 september 2021

Herfstvakantie
Regio Noord: 16 t/m 24 oktober 2021
Regio Midden: 16 t/m 24 oktober 2021
Regio Zuid: 23 oktober t/m 31 oktober 2021

Kerstvakantie
Regio Noord: 25 december 2021 t/m 9 januari 2022
Regio Midden: 25 december 2021 t/m 9 januari 2022
Regio Zuid: 25 december 2021 t/m 9 januari 2022