Waar gaat u heen in de zomervakantie?

December is van oudsher de maand waarin de plannen worden gemaakt voor de zomervakantie. Waar gaat uw familie vakantie heen volgend jaar? Zoekt u een actieve reis vol avontuur of geniet u liever van een onbezorgde strandvakantie op een tropische bestemming? Ook de twijfelaars horen we graag, want we  kunnen u verder helpen met onze expertise en zorgen er zo voor dat de bestemming voor uw zomervakantie steeds duidelijker in zicht komt. 

Goed om te weten: we nemen graag bijzondere, kleinschalige accommodaties op in uw reisvoorstel. Deze zijn vaak ver van te voren volgeboekt. Gaat u daarom zo snel mogelijk met ons het gesprek aan. Maak uw wensen kenbaar zodat wij alvast opties kunnen plaatsen op de mooiste (familie) kamers voor uw reis. 

Op deze pagina zetten we alvast wat suggesties voor u klaar. Deze delen we op in bestemmingen en reissuggesties voor families met kleine kinderen en voor families met wat oudere kinderen.

Vakantie met kleine kinderen in de zomer

De Europese bestemmingen zijn goed geschikt voor een reis met kleine kinderen. Immers, de vlucht is niet zo lang en in een relatief korte tijd vertoeft u aan het strand of in de bergen. Er zijn schitterende plekken, ontdekt door onze Talisman specialisten, die u met open armen verwelkomen.

Zuid-Afrika

Weet u dat u zelfs met de allerjongsten een prima safari kunt maken? Het malariavrije Madikwe of Waterberg game reserve kent vele familielodges en kindvriendelijke gamedrives zijn hier eerder regel dan uitzondering. Combineer met een heerlijk strandverblijf op Mauritius voor de perfecte afsluiter.

Mexico

Mexico is een afwisselende bestemming voor alle leeftijden. Ontdek de heerlijke Mexicaanse keuken, de Latijns-Amerikaanse barokarchitectuur en kleurrijke dorpjes, de Maya tempels, de bijzondere cenotes en de Caribische stranden. Daarnaast is reizen door Mexico erg makkelijk en zijn de wegen zeer goed begaanbaar. Al veel Talisman reizigers gingen u voor op familiereis door deze bijzondere Talisman bestemming.

Andere bestemmingen voor een zomervakantie met kleine kinderen

Vakantie met oudere kinderen/tieners in de zomer

De Europese bestemmingen zitten vol avontuur! En de Talisman specialisten weten perfect welke accommodaties maar nog belangrijker, excursies! Onze specialisten weten precies welke accommodaties en excursies ze moeten selecteren voor een geweldige rondreis met het hele gezin. 

Indonesië

Indonesië is een veelzijdig land en daardoor een fijne bestemming voor alle leeftijden. Denk aan paradijselijke eilanden, mysterieuze culturen, imposante vulkaantoppen en groene rijstvelden. Tel daar een ontzettend vriendelijke bevolking en lekker eten bij op en voilà, het is dé bestemming voor een zomervakantie met oudere kinderen. En wat denkt u van een exclusieve cruise door de Komodo archipel? Het is een waar avontuur voor jong en oud!

Seychellen

De Seychellen leent zich als bestemming uitermate goed voor een bijzondere island-hopping reis. Lekker vertoeven aan het strand, maar ook genieten van avontuur op het water. Combineer de Seychellen met Dubai of Doha, of met een bestemming als Zuid-Afrika.

Australië

De reis van uw leven? Voor veel mensen is een reis naar Australië met het hele gezin een absolute droom. De oost- en westkust zijn allebei goed te bereizen in juli en augustus. Talisman specialisten Seraphine en Marloes ontwerpen met veel plezier de allermooiste route voor uw familie-avontuur!

Sri Lanka

Sri Lanka is een veelzijdige bestemming die alles in zich heeft voor een memorabele familiereis. Denk aan historische steden, rustige stranden, natuur, theeplantages en zelfs safari’s. Vooral het noordoosten heeft een fijn klimaat in onze zomerperiode. 

Andere bestemmingen voor de zomervakantie

Talisman Reiskalender

Zoekt u een familiereis maar dan voor een andere periode? Neem dan eens een kijkje in onze Talisman Reiskalender! Hier ziet u precies welke bestemming in welke maand goed te bezoeken is en kunt u een flinke dosis inspiratie opdoen voor 2023. Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk, dus staat de door uw gewenste bestemming niet in de maand van vertrek? Neem dan gerust contact met ons op, want we hebben nog veel meer ideeën!