Webinar Woensdag- In uw lunchpauze!

Voor alle thuiswerkers en thuisblijvers organiseren we iedere woensdag een webinar. Een half uurtje waarin onze specialisten u vertellen over hun bestemming. Van 12:30 tot 13:00, dat past dus perfect in uw lunchpauze. Er is na de presentatie nog 15 minuten de tijd om vragen te stellen. Praat u liever telefonisch verder met de specialist, dan maken we graag een belafspraak met u.  

Bekijk de agenda en meld u aan!

Kijk hier de webinars terug

Woensdag 10 juni - Seychellen & Mauritius
12:30 - 13:15


Wordt uw verlangen naar een vakantie op een droomeiland ook alsmaar groter in deze tijd? Bij onze reisspecialisten in ieder geval wel! Tijdens deze webinar nemen zij u voor eventjes mee naar twee paradijselijke bestemmingen: De Seychellen en Mauritius. Door hun uitgestrekte stranden, een eindeloze turkooizen zee en een adembenemende onderwaterwereld is gepaste afstand houden hier geen enkel probleem! Zodra intercontinentaal reizen weer mogelijk is behoren deze bestemmingen, zeker voor zonaanbidders, tot de perfecte exotische get-aways!

De webinar over de Seychellen en Mauritius bijwonen? Meld u zich hier aan! (ID: 848-2517-0883)

Woensdag 17 juni - Namibië
12:30 - 13:15

 

De diversiteit van Namibië is overweldigend en wordt nog eens extra benadrukt wanneer u een selfdrive maakt door deze fascinerende, ongerepte en desolate bestemming. Hier vindt u torenhoge zandduinen die overgaan in eindeloze stranden, wildrijke natuurgebieden en een cultuur die zijn authenticiteit heeft bewaard. Rijdt u liever niet zelf, dan organiseren wij graag een private guided rondreis voor u. Of, nog beter: een fly-in safari. De landschappen van Namibië vanuit de lucht mogen bewonderen is een onvergetelijke ervaring. In deze webinar neemt Seraphine u mee op reis door dit bijzondere land.

De webinar over Namibië bijwonen? Meld u zich hier aan!

Woensdag 24 juni - Japan
12:30-13:15

 

Japan is een bestemming die bij veel reisliefhebbers hoog op het verlanglijstje prijkt! Talisman specialist Karin is er verschillende keren geweest en dus uw perfecte host voor dit webinar. Ze laat u kennismaken met het land op een typisch Talisman manier: met bijzondere privé excursies en kleinschalige verblijven. Steden worden afgewisseld met natuur en cultuur en u wijkt waar mogelijk van de gebaande paden. Karin vertelt u over de reismogelijkheden in Japan en inspireert u ongetwijfeld voor uw volgende Talisman reis!

De webinar over Japan bijwonen? Meld u zich hier aan!