Of u nu kiest voor een rondreis door Azië waarin u verschillende landen combineert, een luxe strandverblijf op de Malediven of een vakantie naar Japan; de mogelijkheden om met Talisman naar Azië te reizen zijn eindeloos. Onze bestemmingsspecialisten maken een schitterend reisontwerp voor uw luxe reis naar Azië en combineren kleinschalige accommodaties met privé tours en excursies. Zo maakt u altijd kennis met het echte Azië, het Azië weg van de gebaande paden. 

Op zoek naar een luxe cruise? Er vertrekken verschillende prachtige, kleinschalige cruises vanuit Azië. Talisman werkt graag samen met de exclusieve cruiserederij Silversea. De schepen zijn kleinschalig, de suites zijn superdeluxe en de service is zeer persoonlijk. Typisch Talisman dus. Lees hier meer. 

Bent u benieuwd naar het Azië van Talisman? Wilt u een exclusieve rondreis maken door of naar Azië? Neem dan contact met ons op. We plannen een vrijblijvend gesprek met u in, om u zo van meer informatie en inspiratie te kunnen voorzien.

Mooi duurzaam:

Exo Travel is al jarenlang onze partner op verschillende bestemmingen in Azië. Al meer dan dertig jaar wordt Exo Travel geleid door de overtuiging dat reizen, als het goed wordt gedaan, een positieve kracht is. In 2011 werd de EXO Foundation opgericht en in 2015 werd Exo Travel de eerste Travelife DMC in Azië. Met het toeslaan van de corona pandemie werd Exo Travel herinnerd aan de kwetsbaarheid van de natuur, gemeenschappen en de wereld in zijn geheel. De grote volgende stap die zij in hun reis maakten, werd het formaliseren deze duurzaamheidsstrategie. En zo bereikten zij een gigantische mijlpaal en mogen ze zich een B-Corp certified corporation noemen.

Dit betekent dat ze voldoen aan de hoogste normen op het gebied van sociale en milieuprestaties, transparantie en verantwoordelijkheid. Een ongelooflijk streng evaluatieproces ligt hieraan ten grondslag, uitgevoerd door de wereldwijd erkende non-profitorganisatie B Lab. 

Wanneer - Waarheen

Januari
Bhutan, Cambodja, India, Laos, Malediven, Myanmar, Thailand, Vietnam

Februari
Bhutan, Cambodja, India, Laos, Malediven, Myanmar, Sri Lanka, Thailand, Vietnam

Maart
Bhutan, Cambodja, India, Laos, Malediven, Maleisië, Myanmar, Singapore, Sri Lanka, Thailand, Vietnam

April
Bhutan, Cambodja, Japan, Malediven, Maleisië, Myanmar, Singapore, Vietnam

Mei
Cambodja, Indonesië, Japan, Maleisië, Singapore, Vietnam

Juni
Cambodja, Indonesië, Japan, Laos, Maleisië, Singapore, Thailand, Vietnam

Juli
Cambodja, Indonesië, Laos, Maleisië, Singapore, Sri Lanka, Thailand, Vietnam

Augustus
Cambodja, Indonesië, Laos, Malediven, Maleisië, Singapore, Sri Lanka, Thailand, Vietnam

September
Cambodja, Indonesië, Japan, Laos, Malediven, Maleisië, Singapore, Thailand, Vietnam

Oktober
Bhutan, Cambodja, Indonesië, Japan, Laos, Maleisië, Vietnam

November
Bhutan, Cambodja, Indonesië, India, Japan, Laos, Malediven, Myanmar, Vietnam

December
Bhutan, Cambodja, India, Laos, Malediven, Myanmar, Thailand, Vietnam