U hoeft niet ver weg om een typisch Talisman reis te ervaren! Ook binnen de grenzen van ons continent valt genoeg bijzonders te beleven. Bestemmingen als Italië, Kroatië, Portugal en Griekenland zijn op een typisch Talisman manier ontdekt en ontwikkeld. Talisman werkt hier samen met zeer gerenommeerde partners die samen met onze specialisten voor iedere reiziger een uniek programma ontwerpen. Een rondreis met het hele gezin door Kroatië? Of een culinaire reis naar Italië? Een schitterende strandvakantie in Portugal of een interessante combinatie van cultuur met strand in Griekenland...vertel onze getalenteerde travel designers waar uw reis naartoe gaat en we gaan vol enthousiasme aan de slag met uw unieke reisvoorstel!

  • Een unieke treinreis van Amsterdam of Parijs naar Venetie aan boord van de Venice-Simplon Oriënt-Express
     
  • Slapen in een afgelegen klooster in Griekenland
     
  • Zeilen langs de Adriatische kust in Kroatië

De mooiste winterse avonturen ervaart u in Lapland, ook een typisch Talisman bestemming. Een reis naar Lapland is absoluut uniek en altijd zeer exclusief. Het prachtige landschap hoeft u met niemand anders te delen, en door de uitgebreide kennis van onze Lapland specialisten sluit het programma van uw reis naadloos aan op uw wensen en voorkeuren. 

Bent u op zoek naar een luxe cruise? Talisman werkt graag samen met de luxe cruiserederij Silversea. De kleinschalige schepen, de superdeluxe suites en de persoonlijke service zorgen voor een typisch Talisman ervaring. U leest hier meer