Na slechts zes uur vliegen komt u terecht in een compleet andere wereld: oude tradities, woestijn en chaotische soeks met bijzondere geuren en kleuren komen hier samen met hypermoderne gebouwen, luxe shoppingmalls en de nieuwste technologieën. Dat is het Midden-Oosten. En dankzij het aangename klimaat gedurende onze winter is het een heerlijke bestemming voor een zon-zekere strandvakantie. 

Of u nu kiest voor een luxe rondreis waarbij u het authentieke Oman ontdekt, gaat voor een luxe strandverblijf in Qatar of een van de bruisende Emiraten Dubai of Abu Dhabi combineert met een tropische afsluiting om de Malediven; de mogelijkheden om met Talisman naar het Midden-Oosten af te reizen zijn eindeloos. Onze bestemmingsspecialisten zorgen voor een fantastisch reisontwerp voor uw reis naar het Midden-Oosten waarbij luxe accommodaties gecombineerd worden met privé tours en excursies. Zo maakt u kennis met het echte Midden-Oosten. 

Bent u benieuwd naar het Midden-Oosten van Talisman? Neem dan contact met ons op. We plannen graag een gesprek met u in om u zo van meer informatie en inspiratie te kunnen voorzien. 


Wanneer - waarheen

De beste reistijd voor het Midden-Oosten? Dat is van oktober tot en met april. Het Midden-Oosten heeft namelijk een woestijnklimaat, waardoor de temperaturen in onze winter erg aangenaam zijn. Overdag liggen de temperaturen meestal rond de 25 graden en 's nachts kan het afkoelen naar een graad of 14. In deze periode is het dus niet te warm, maar geniet u wel van aangename temperaturen. Van mei tot en met september is het er droog, zonnig en zeer heet met temperaturen die op kunnen lopen tot boven de 40 graden.