Barbados is misschien wel een van de meest veelzijdige eilanden in de Cariben; Een paradijs voor zonaanbidders maar ook voor surfers. Voor jonge avonturiers en voor oudere wereldreizigers. Voor culinaire lekkerbekken en voor waterratten....

Barbados is een van de meest oostelijk gelegen eilanden in de Cariben en is ongeveer drie keer zo groot als Texel. KLM zal vanaf deze winter drie keer per week gaan vliegen op Barbados, een vlucht van ongeveer negen uur. Hierdoor wordt het eiland een stuk bereikbaarder, en kunt u in de Nederlandse winter snel en comfortabel genieten van Caribische zomerzon! 

Ruim drie eeuwen lang was Barbados een kolonie van Engeland, en vandaag de dag wordt het gezien als een van de vriendelijkste Caribische eilanden. Het hele jaar door is het hier aangenaam toeven, met temperaturen tussen de 24 en 29 graden celcius. Barbados heeft ontzettend veel te bieden, en er zijn hier een aantal typisch Talisman accommodaties te vinden die de perfecte uitvalsbasis vormen voor uw luxe strandvakantie.

Voor zonaanbidders en luxe avonturiers

 

  • Het hele jaar door aangename temperaturen
     
  • Te bereiken met directe vlucht KLM
     
  • Een van de vriendelijkste Caribische eilanden
     
  • Zeer culinair en kleurrijk