Verblijven in de Bensley Collection betekent dat u geniet van heel veel privacy, met zorg uitgedachte excursies en een onberispelijke service

Bill Bensley wordt ook wel de ‘paradise maker’ genoemd. Deze luxe resort ontwerper weet precies hoe hij een accommodatie naar een (nog) hoger niveau kan tillen. Hij is één van de meest gewilde ontwerpers van deze tijd en kiest zijn projecten zorgvuldig uit. ‘Als ik er geen plezier aan kan beleven, dan doe ik het niet.’ En dat merkt u. In zijn ontwerpen zijn er geen grenzen, en vindt u in ieder hoekje en gaatje weer nieuwe verrassingen. Het lijkt wel alsof u een andere wereld in stapt. Een wereld die altijd een connectie heeft met de bestemming waar u zich op dat moment bevindt. Dat dan weer wel, gelukkig.

Iedere villa heeft een eigen zwembad

Het Shinta Mani Angkor – Bensley Collection telt tien luxe privé villa’s. Iedere villa heeft een eigen zwembad (waar u gerust baantjes in kan trekken), een dakterras en een tropische tuin voor de maximale privacy. En om het hier in uw eigen koninkrijk helemaal naar de zin te maken, krijgt u ook nog eens een Bensley Butler bij uw villa.

Verblijven in de Bensley Collection betekent dat u geniet van heel veel privacy, met zorg uitgedachte excursies, een onberispelijke service en geen enkel bonnetje dat u hoeft te ondertekenen. Dat is dus een compleet ontspannen en zorgeloos verblijf terwijl u kennismaakt met één van de meest beroemde bezienswaardigheden van Cambodja.

Bijzonder, luxueus en privé

Uw villa ligt in een lommerrijke buurt van Siem Reap, waar u een eclectische mix van kunstgalerijen, cafeetjes en trendy boetiekjes vindt. Een heerlijke ontsnapping uit het serene villadorp of het culturele geweld van het tempelcomplex van Angkor.

De tien villa’s zijn ieder afzonderlijk ommuurd zodat u geniet van een totale privacy. In de tropische tuin verschuilt een zwembad van tien meter in lengte en op het grote dakterras kunt u zich baden in privacy zonder een enkele pottenkijker. De kamers zijn ruim en ingericht in die typische wonderlijke Bensley stijl. Fascinerende ornamenten en lokale kunst, glazen ramen die van vloer totaan plafond reiken en een badkamer in de buitenlucht… dit is ongetwijfeld de meest bijzondere en luxueuze verblijfplaats bij het tempelcomplex van Angkor! Het allermooiste? Het grote ligbed op uw dakterras kan worden getransformeerd in een levensecht hemelbed. Bent u klaar voor een nacht onder de sterren?

Uw eigen Bensley Butler

Uw maaltijden worden u geserveerd door uw Bensley butler in uw villa. Wilt u liever wat meer reuring dan bent u vrij om gebruik te maken van de restaurants van de zusterhotels Shinta Mani Angkor of Shinta Mani Shack. Allebei op loopafstand. Het geweldige Kroya restaurant bij Shinta Mani Angkor biedt fusion gerechten waar u werkelijk van gaat watertanden. Ook de andere faciliteiten bij deze twee hotels worden u ter beschikking gesteld: de vele zwembaden en de beroemde Shinta Mani Spa.

De activiteiten die u onderneemt vanuit Shinta Mani Angkor- Bensley Collection zijn met veel zorg samengesteld en uitgedacht. Een tocht naar de tempels bij zonsopkomst geeft een mystiek tintje aan uw tempelbezoek, een sunsetcruise geeft een gouden randje aan uw dag. Overleg de mogelijkheden met uw Talisman specialist en leg vast uw favoriete belevingen vast. Uw Bensley Butler helpt u met de rest! 

Vergelijkbare accommodaties in Cambodja