Idyllisch strand, ver van de drukte: een oase van rust

Baoase is misschien wel het meest luxe resort op het kleurrijke eiland Curaçao. Hier verveelt u zich geen moment want naast een prachtig, rustig zandstrand voor uw deur zijn er verschillende zwembaden, een uitgebreide spa en veel uitstapjes te ondernemen in de directe omgeving. De service is onberispelijk, de villa’s en suites zijn ruim en komen met een eigen zwembad…. Een perfect verblijf voor een rustige, ontspannen strandvakantie ver van de massa.

Slapen

U vindt hier villa’s en suites, ingericht in rustige tinten met veel oog voor detail. Ruimte, privacy en de connectie met de natuur zijn belangrijke onderdelen van uw verblijf. Kies voor de Beachfront Pool Suite als u vanuit uw infinity pool wilt genieten van het uitzicht over de blauwe oceaan. Of een Private Pool Villa, ideaal voor families. Een ruim zwembad en twee slaapkamers zorgen voor een zeer comfortabel verblijf. Wat u ook kiest; uw verblijf is superdeluxe.

Beleven

Eigenlijk hoeft u hier niet weg, als u het ons vraagt. U wordt op uw wenken bediend door de beach butler en de chef tovert iedere dag weer prachtige gerechten voor u op tafel. Het is moeilijk kiezen tussen privé strand of privé zwembad… en wilt u wat tijd doorbrengen in de spa dan is er zo een afspraak voor u gemaakt. Toch ligt Willemstad dichtbij en is het wellicht leuk om eens te flaneren over de boulevard met de kleurrijke huisjes. Loop over de beroemde Pontjesbrug en lunch in Otrabanda. Of begeef u tussen de mensen op het levendige Mambo Beach. Wat u ook besluit te doen, het is iedere keer weer heerlijk om ‘thuis te komen’ in uw oase van rust en privacy.

Eten & Drinken

Dineren doet u op het strand van Baoase, waar de chef u verrast met heerlijke gerechten. Of – wanneer u wat meer privacy wenst – in uw eigen suite of villa. Ook heel bijzonder. Executive Chef René Klop combineert de klassieke Franse technieken met de tropische invloeden van Curaçao en gooit er nog wat Aziatische flair doorheen. U geniet hier van een op en top culinaire beleving.

Vergelijkbare accommodaties in Curaçao

Acoya Curaçao Resort, Villas & Spa

Curaçao