Leven als een maharadja in één van de mooiste paleizen van Rajasthan

The Oberoi Udaivilas toont zich statig aan de oever van Lake Pichola in Udaipur en is in één woord: wow! De architectuur van dit fenomenale hotel is geïnspireerd door de paleizen in Rajasthan en dat werpt zijn vruchten af: u voelt zich hier een echte maharadja! Werkelijk elk vertrek van het hotel is luxueus ingericht. Eyecatcher van het resort is de fantastische spa, misschien wel de meest luxe spa die u ooit gezien heeft.

Lake Pichola

Udaipur staat bekend als een van de meest romantische steden van India. Deels komt dit door de ligging, tussen de groene Aravalli heuvels en grenzend aan het spiegelgladde Lake Pichola en het Fateh Sagar meer. Tijdens uw verblijf is het heerlijk om door het centrum te dwalen, de kruidenmarkt te bezoeken of een boottocht te maken op een van de meren.

Wat u ook niet mag missen tijdens uw verblijf in The Oberoi is een bezoek aan de spa; hier een wereld op zich! Deze oase van rust heeft een mooie ligging met uitzicht op het spiegelgladde meer en het stadspaleis. Bij de uiterst professionele spatherapeuten bent in de juiste handen. Of u nu enkele een massage boekt, kiest voor een gezichtsbehandeling of een gepersonaliseerd pakket laat samenstellen, u geniet hier van de beste service, de beste producten en een verbluffend resultaat. Na elk bezoek zult u de spa als herboren weer verlaten!

Minipaleis als suite

Rijkelijk gedecoreerd in lokale Rajput stijl en voorzien van een chique marmeren badkamer met vrijstaand Victoriaans bad: de kamers van The Oberoi Udaivilas zijn net mini paleisjes. En met luxe faciliteiten als een eigen ommuurde tuintje, lcd televisie, wifi en een minibar zal het u hier aan niets ontbreken. De kamers kijken uit over de tuinen of het zwembad en er zijn enkele kamers die toegang bieden tot een semi privézwembad. Wilt u het zwembad liever echt helemaal voor uzelf? De elegante Luxury Suite en de Kohinoor Suite zijn beide voorzien van een eigen zwembad.

Where to dine?

Het resort is voorzien van meerdere excellente eetgelegenheden. Bent u gek op de kruidige Indiase keuken, dan zit u in het fine dining restaurants Udaimahal, waar traditionele Noord-Indiase kost wordt geserveerd, helemaal goed. In Suryamahal kunt u terecht voor de westerse keuken en Thaise specialiteiten. Bij goed weer is het erg gezellig om in de ‘dining courtyard’ te eten, in de open lucht. Regelmatig wordt hier live muziek gespeeld en wordt er gedanst.

Tripadvisor over The Oberoi Udaivilas