De Huka Lodge is befaamd om haar topservice, gastvrijheid en haar fantastische locatie midden in de natuur, vlakbij de Huka watervallen

Een lodge met wereldfaam

Is Huka Lodge wereldberoemd of juist prestigieus? Gastvrijheid en service liggen hier in ieder geval op het hoogste niveau en tijdens een verblijf ontbreekt het de gasten aan niets. De lodge staat al generaties lang wereldwijd bekend als topaccommodatie. Die status kreeg nog eens een extra impuls na een bezoek van koning Willem Alexander en koningin Maxima tijdens hun huwelijksreis. De lodge ligt bij Taupo in het vulkanische hart van het Noordereiland. De Waikato River stroomt bijna door de voortuin. De watervallen van Huka Falls liggen op loopafstand. Tongariro National Park, de actieve vulkaan op White Island en Lake Taupo liggen binnen bereik. 

Huka Falls en Lake Taupo

De lodge beschikt over een tennisbaan, zwembad en mountainbikes. Op korte afstand liggen de spectaculaire Huka Falls. Lake Taupo, het grootste meer van Nieuw-Zeeland, ligt ook dichtbij. Daarmee zijn alle vormen van watersport in de omgeving vertegenwoordigd. De thermale bronnen en geisers op het vasteland zijn indrukwekkend evenals een helikoptervlucht naar het eiland White Island in de Bay of Plenty. Binnen een straal van een uur rijden liggen acht 18-holes golfcourses. Huka Lodge heeft een spa met diverse behandelingen en massages.

Modern en landelijk

Huka Lodge beschikt over achttien suites en twee cottages. De Lodge suites zijn stijlvol ingericht met lichte kleuren, grote ramen en een ruime badkamer. Vanaf het balkon kunt u ongestoord genieten van de groene omgeving en de rivier. De Owners Cottage, een grote villa uit 1937, telt vier ruime suites en ligt aan de rivier. De Alan Pye Cottage, vernoemd naar de oprichter, heeft twee slaapkamers, een woonkamer met open keuken en een privétuin. 

Culinaire ontdekkingsreis

Gasten ondergaan een culinaire ontdekkingsreis onder aanvoering van Nieuw-Zeelands meest bekroonde keukenbrigade. De dag begint met een koninklijk ontbijt en eindigt met een vorstelijk meergangendiner. Dineren kan in de eetzaal bij de openhaard, maar ook op elke willekeurige andere plaats binnen of buiten. De traditie van gastvrijheid zit sinds de oprichting in 1920 diep verankerd in het DNA van Huka Lodge. Dat proeft u in elk gerecht. 

Tripadvisor over Huka Lodge