Een perfecte plek om te ontspannen

Te Waonui is een comfortabele accommodatie in de omgeving van de imposante Franz Josef gletsjer in het Westland National Park aan de westkust. Dit hotel op het Zuidereiland is omgeven door regenwoud en geniet grote bekendheid door de hoogstaande culinaire kwaliteit van het inpandige restaurant The Canopy. De focus ligt op het creëren van een ontspannen verblijf waarbij u omringd wordt door de natuur. Aan elk detail is gedacht.

Beleef de natuur

Te Wanoui Forest Retreat ligt vlakbij natuurgiganten als de Franz Josef gletsjer, Lake Matheson en de thermale bronnen. Verder kunt u in de omgeving paardrijden, raften en wandelen. Laat zeker niet de kans voorbijgaan voor een luxe behandeling in de Amaia Luxury Spa. U kunt kiezen uit een keur aan massages, facials en lichaamsbehandelingen. 

Onthaasten in de wildernis

Dit is prettig ontwaken. Een stap naar buiten en u staat in het weelderige groen. Talrijke inheemse vogelsoorten geven al vroeg het eerste concert van de nieuwe dag. Het hotel bestaat uit twee etages. De 100 kamers hebben een luxueuze inrichting en een ruime badkamer en een balkon. In de meeste badkamers vindt u een grote inloopdouche, maar sommigen zijn uitgerust met een bad in combinatie met een aparte douche. 

The Canopy Restaurant

The Canopy Restaurant geniet tot ver buiten Franz Josef van een zeer goede reputatie. Het internationale ontbijtbuffet en het vijfgangen diner in het The Canopy Restaurant zijn elke keer opnieuw van een hoog niveau. De meeste ingrediënten zijn bovendien afkomstig van de westkust van het Zuidereiland. De openhaard, de natuurlijke kleuren en de transparante setting dragen in belangrijke mate bij aan de prettige ambiance in Te Waonui, niet voor niets een luxury hotel.

Tripadvisor over Te Waonui Forest Retreat