Het Noordpoolgebied is een van de meest onherbergzame regio’s op aarde. Hier regeert de natuur, en is de mens slechts een nietige aanschouwer. Het zorgt voor een unieke, onvergetelijke ervaring. Voor bijzondere avonturen. En geweldige ontmoetingen. 

Maakt u een exclusieve cruise door het Noordpoolgebied met Talisman, dan reist u door uniek poollandschap aan boord van een expeditieschip. Het is de beste manier om de Noordpool te ontdekken. De vertrekhaven bij uitstek is Longyearbyen, gelegen is op het grootste eiland van de Spitsbergen archipel. Deze archipel behoort tot Noorwegen en de Noorse naam hiervoor is Svalbard. De archipel bestaat voor zeker 60% uit gletsjers én er wonen meer ijsberen dan mensen. Spitsbergen is dan ook bekend als ‘The Wildlife Capital of the Arctic’.

Een reis naar de Arctis met Talisman geeft u de mogelijkheid om een van de laatste wildernissen op aarde te bezoeken. Afhankelijk van de route die wij met u selecteren, beleeft u geweldige avonturen, steeds weer met een comfortabele cabine als uw luxe ‘thuisbasis’. 
 

Ongerepte, witte schoonheid

Te doen in het Noordpoolgebied