Staat een luxe reis naar Rwanda op uw bucketlist? Dan bent u bij Talisman aan het juiste adres. Onze specialisten ontwerpen een reis op maat aan de hand van uw wensen en voorkeuren. Overnachten doet u in kleinschalige accommodaties van hoog niveau. Lees hier meer over de reis-restricties en regelgeving bij reizen naar Rwanda. 

Exclusieve reizen in Rwanda

Rwanda is een prachtige bestemming met zeer afwisselende landschappen; tropisch regenwoud, uitgestrekte savannes, vulkanen en meren. Rwanda is rijk aan vier nationale parken en allemaal zijn ze even bijzonder. Waar u bij de één de meest imposante vulkanen kunt bewonderen, vindt u in het andere park tientallen verschillende diersoorten en nog eens honderden vogelsoorten. Rwanda heeft een heftig verleden, maar wat bovenal opvalt is de veerkracht en de oprechte vriendelijkheid van de Rwandezen. Het land heeft een indrukwekkende transformatie ondergaan en tegenwoordig is Rwanda politiek stabiel en absoluut veilig te bereizen.

Rwanda Podcast

Een zeer boeiende bestemming met prachtige landschappen, een vriendelijke en open bevolking en natuurlijk de bijzondere primaten en diersoorten

Rwanda in onze media