Niemand die u ziet, turend over de oceaan vanuit het verzonken bad

Drie ijzersterke kenmerken van het Four Seasons Resort: exclusief, servicegericht en topluxe. Ook op de Seychellen wordt het waargemaakt. Op en top genieten! Samen met de kinderen of met uw partner, dit resort biedt voor elk ieder wat wils. Overdag avontuurlijke watersporten en 's avonds een privédiner voor twee op het terras voor uw eigen villa, om zomaar wat te noemen. Dit exclusieve resort ligt aan de rustige groene zuidwestkust het hoofdeiland Mahé.

Luxe, luxe en nog eens luxe

De 67 villa's met plungepool lijken harmonieus op te gaan in de groene vegetatie. Sommige villa's liggen op de top van de heuvel, andere liggen wat lager direct aan het strand. De overeenkomst zit in de inrichting met veel lichtinval en een elegante Creoolse stijl. Graniet en zijde tekenen het contrast in materiaalgebruik. Elke villa is voorzien van een plungepool. Hangend over de rand van het bad kijkt u urenlang ongestoord uit over de Indische Oceaan. Wanneer u met uw gezin of een groter gezelschap reist, boek dan een van de meerkamersuites (met twee of drie slaapkamers) of exclusieve residenties (met drie tot zes slaapkamers).

Sports & Leisure

Ook bij een langdurig verblijf zal de verveling hier niet toeslaan. Het resort heeft een zeer uitgebreid aanbod aan activiteiten. Denkt u hierbij aan diverse (water)sporten als surfen, vissen en zeilen, fitness, een wandel- en fietsroute over het eiland, yoga en zelfs een rondvlucht per helikopter. Een deel van het resort is ingericht voor de uitmuntende spa van Four Seasons. Neem ruim de tijd om het spamenu eens door te nemen, want de keuze uit behandelingen is enorm! Probeer in ieder geval eens een van de zeven signature ritua's, minimaal twee uur durende arrangementen waarbij u gegarandeerd tot rust komt. Voor kinderen is er een apart spamenu.

Lokale en internationale keuken

Het stijlvolle restaurant ZEZ combineert het beste van de Creoolse en de internationale keuken. Restaurant Kannel is het paradijs voor visliefhebbers. Bij de lounges en bars bent u welkom voor goede wijnen en cocktails. Beide restaurants hebben een eigen lounge en bar waar u heerlijk kunt ontspannen bij een cocktail of een goed glas wijn. Heeft u iets te vieren, vraag dan om een privédiner voor twee in de romantische setting van uw eigen villa of het strand.

Tripadvisor over Four Seasons Resort Seychelles