Bijzonder overnachten in Thailand

Met Talisman overnacht u altijd op bijzondere plekken tijdens uw rondreis.
In het bruisende Bangkok kiezen we voor luxe hotels met een adembenemend uitzicht. In het noorden verblijft u in kleinschalige hotels met een top service. Ervaar het lokale leven in stijl! In de jungle kiezen we graag voor een verblijf op een drijvend vlot of in een luxueuze tent. De reis besluit u aan het strand in één van onze top resorts waar u een Koninklijke behandeling krijgt. Typisch Talisman noemen we dat.

Filters

Luxe hotels Thailand

Onze specialisten selecteren alleen de meest luxe en bijzondere hotels voor u. Een persoonlijke benadering is één van onze pijlers en dit laten we ook graag terug komen in de verblijven die we aanbieden. Kijk er dus niet vreemd van op als het personeel u bij naam welkom heet, uw favoriete kussenvulling en lakenkeus op het bed terug te vinden zijn of als u een privé butler heeft. Onbezorgd genieten, daar staan we voor.

Luxe villa's Thailand

Bij Talisman verblijft u alleen in de meest luxe villa’s die door de strenge selectie van onze specialisten zijn gekomen. Vanuit uw riante villa, welke van alle gemakken voorzien is, stapt u uw privé zwembad in en geniet u van een adembenemend uitzicht. Geen directe ‘buren’ te bekennen, privacy ten top!

Luxe vakantiehuizen Thailand

Een luxe vakantiehuis is ideaal wanneer u met een groep vrienden of familie op vakantie wil. Bedenk daar dan ook nog een privé butler bij die alles voor u regelt en een chef die de meest sublieme maaltijden voor u op tafel tovert. Alles wat u dan nog hoeft te doen is genieten!