Een elegante B&B in het historische hart van Montevideo

In het historische centrum van Montevideo ligt een kleinschalig hotel. Het Alma Historica Boutique Hotel is de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan de hoofdstad van Uruguay, want het ligt op een steenworp afstand van historisch hart van de stad met al haar restaurants en bezienswaardigheden. Het is daarnaast heerlijk ‘thuiskomen’ in dit voormalige familiehuis van meer dan 100 jaar oud.

Eerbetoon

De vijftien kamers zijn verdeeld over drie verschillende categorieën en zijn individueel ingericht maar alle vijftien brengen een eerbetoon aan een icoon uit Uruguay, van een actrice tot schrijvers en voetballers. Iedere kamer komt daarnaast met eigen bijzonderheden; sommige kamers hebben een bad, andere kamers een balkon of terras.

De stad aan uw voeten

Het terras op de bovenste verdieping biedt uitzicht over Plaza Zabala en de baai van Montevideo, een geweldige plek wanneer de zon ondergaat. Vanuit de jacuzzi, met een glas wijn in uw hand, is de zonsondergang het allerbeste te aanschouwen. Maar voor de zon ondergaat oefenen de historische en architectonische hoogstandjes van Montevideo ongetwijfeld aantrekkingskracht op u uit. Paleizen en pleinen, musea en theaters… er is ontzettend veel te zien en te doen. Besluit uw dag met een diner in één van de fenomenale restaurants die Montevideo rijk is. Uw hotel zelf beschikt niet over een restaurant maar de vriendelijke crew reserveert met veel plezier een tafeltje voor u!