Uw eigen bungalow op het strand

Talisman specialist Ronda: ‘De bungalows van Bahia Vik zijn het toppunt van klasse en luxe. Of u hier nu met uw familie of met zijn tweetjes verblijft, u geniet van een ongeëvenaarde strandbeleving in het hippe kustplaatsje José Ignacio.’

Net zoals bij de andere VIK Retreats, speelt kunst ook hier een belangrijke rol. Hedendaagse moderne kunst wordt moeiteloos gecombineerd met klassieke meesterwerken maar de mooiste lijsten van het hotel laten een perfect doorkijkje zien naar de natuur buiten.

Binnen is buiten

U verblijft aan het strand van Playa Mansa, de bungalows liggen verstopt in de duinen terwijl het hoofdgebouw direct aan het strand gelegen is. Buiten wordt naar binnen gehaald door de grote, hoge ramen en terrassen met ongelimiteerd uitzicht op zee en het spiegelgladde oppervlak van het immense zwembad doet een extra duit in het zakje.  

Bahia Vik is gelegen in het dorpje José Ignacio, hard op weg om Uruguay’s populairste kustplaats te worden.

Fel of kalm

Er zijn hier elf bungalows met twee of drie slaapkamers. Ideaal voor een verblijf met het hele gezin. Daarnaast vindt u hier nog tien suites, ook van ruime proporties. Waar u ook voor kiest, uw onderkomen is gedecoreerd met kunstwerken van vooraanstaande kunstenaars uit Uruguay en de rest van de wereld. Omdat iedere suite en bungalow individueel is ingericht is er voor ieder type reiziger wat wils. Houdt u van felle, krachtige kleuren dan is bijvoorbeeld de Lopez Laje Suite of de Duna bungalow perfect. Rustige kleurstellingen vindt u in Vidrio bungalow of de Eva suite. Uw Talisman specialist neemt met u de mogelijkheden door en adviseert u over de beste keuze.

Keuze in diner

De restaurants van de drie VIK retreats in José Ignacio worden met veel plezier voor u gereserveerd. Zo vindt u in Bahia Vik de beachclub La Susana en het bistro restaurant Zodiaco. U kunt ook dineren in het bijzondere Cielomar van Playa Vik of besluiten te genieten van een traditionele barbecue in El Asador van Estancia Vik. Natuurlijk maken de concierges ook graag een reservering in één van de andere voortreffelijke restaurants van José Ignacio.

Zwembad of zee

Wanner u het zwembad van Bahia Vik beu bent, kunt u verkassen naar het zwembad van Playa Vik of besluiten om er per fiets op uit te trekken, paddleboarden of een kookles te nemen. En dit zijn slechts enkele suggesties. Vervelen doet u hier echt niet, want naast alle strandactiviteiten kunt u ook een dag doorbrengen op Estancia Vik, en kennismaken met de typische gaucho-cultuur.