Het best bewaarde geheim van Uruguay

Ooit een landhuis waar vrienden en familie welkom waren, een traditionele haciënda met prachtige kunstwerken uit de Vik privé collectie, met lounges waar comfortabele banken uitnodigen voor een borrel en een goed gesprek. Nu het best bewaarde geheim van Uruguay. Met slechts twaalf suites, ingericht door de beste kunstenaars en architecten van Uruguay. Het gevoel van weleer is bewaard gebleven: alsof u verblijft in het chique landhuis van een goede vriend. Maar dan met geweldige maaltijden en een breed scala aan activiteiten.

In de pampa's

Hoog op de heuvel gelegen en omgeven door de pampa’s, en toch slechts een korte rit verwijderd van de stranden, bars en boetiekjes van José Ignacio; Estancia Vik heeft een perfecte ligging. U maakt gratis gebruik van de faciliteiten van Bahia Vik en Playa Vik aan het strand en profiteert daarnaast van de vrijheid van de pampa’s.

Kunstwerken van kamers

Er zijn slechts twaalf suites, individueel ontworpen en ingericht door lokale artiesten. De Master Suite VIK is ongetwijfeld de favoriete suite van Mr. Vik, de eigenaar van de estancia, met Noors-Uruguayaanse roots. Een stoere, mannelijke suite met een groot terras. Master Suite Seveso is zachter en kleuriger en biedt een prachtig uitzicht over de pampa’s. Welke suite u ook kiest, hier draait alles om de locatie. Geen televisie, altijd een fijne plek om buiten te genieten en badkamers die in een mum van tijd in een privé spa kunnen worden omgetoverd.

The Best of Both Worlds

Met 1.500 hectare aan avontuur voor uw deur, wordt de meeste tijd buiten doorgebracht. Paardrijden en polo-lessen worden aan de gasten van de estancia aangeboden, evenals mountainbiken, kanoën en windsurfen. De ‘Experience Managers’ organiseren het liefst de hele dag voor u, en houden rekening met uw tempo, wensen en voorkeuren. Het leuke van een verblijf in de pampa’s is dat u kunt genieten van ‘the best of both worlds’. De levendige vibe in José Ignacio en de rust en privacy van de pampa’s.

Asado

U kunt in de estancia genieten van heerlijke maaltijden. Iedere dag begint met een uitgebreid ontbijtbuffet en voor de lunch of het diner kiest u van het menu. Er is een wekelijkse ‘asado’, een typisch Argentijnse barbecue waar alle gasten welkom zijn. Vergeet ook zeker niet om een wijnproeverij te boeken, in de indrukwekkende wijnkelder!