De hippe stranden kunt u moeiteloos combineren met ongerepte natuur

Op twintig minuten van de drukke stranden van Punta del Este vindt u twintig exclusieve bungalows ontworpen door Isay Weinfeld. Met uitzicht over de Maldonado rivier en in een beschermd natuurgebied van 490 hectare gelegen is dit een meesterwerk aan de steeds populairder wordende kustlijn van Uruguay, die ook wel bekend staat als ‘The Hamptons of South America’. Vanuit deze exclusieve accommodatie heeft u toegang tot de verkoelende oceaan en het hippe nachtleven van Punta del Este en tegelijkertijd de kans om te cocoonen en te genieten van de ongerepte natuur en stilte in La Barra.

Privacy en comfort

Dat het Fasano Punta Del Este beroemdheden uit de hele wereld aantrekt is niet zo gek: de bungalows bieden het toppunt van privacy, luxe en comfort. De granieten façade van de bungalows verbergt een sereen decor waarin luxe tot in de kleinste details is doorgevoerd. Dit wordt gecombineerd met het rustgevende uitzicht op de glooiende groene heuvels en bergen, ook bij de suites.

Italiaanse cuisine

Het bruisende nachtleven van Punta del Este is niet op loopafstand gelegen en daarom is het zo prettig dat er ook in het hotel gedineerd kan worden in een luxe ambiance. Las Piedras restaurant biedt een dinerervaring aan zoals in een authentieke Italiaanse trattoria en is daarom uitermate geschikt voor ongedwongen maaltijden (lunch of diner). Fasano, het andere restaurant, is gelegen op de hoogste top van het landgoed en ook hier ligt de focus op de Italiaanse keuken. Wilt u kennismaken met het beste vlees van Uruguay dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Op de patio wordt een traditionele asado (Uruguayaanse barbecue) bereid voor gasten van het hotel.

Ontspanning

De spa is genesteld in een apart gebouw met een binnentuin, en een bezoek hieraan mag niet ontbreken tijdens uw verblijf. Kies uit een scala aan behandelingen en massages en laat deze begeleiden door één van de zes aromatherapie geuren – ook hierin aan u de keuze.