Vanaf uw comfortabele ligbed op het lichte zandstrand hoeft u alleen nog maar te genieten van al het moois om u heen. Het ultieme getaway gevoel!

Six Senses Ninh Van Bay is vernoemd naar de schitterende baai waarin het ligt. De Ninh Van baai ligt ten noorden van de badplaats Nha Trang en wordt gekenmerkt grillig met jungle begroeid karstgebergte, het azuurblauwe water van de Zuid-Chinese zee en idyllische baaien. Het exclusieve Six Senses resort is neergestreken in zo’n baai die alleen per boot te bereiken is. Het lijkt wel alsof u naar een eiland vaart! Six Senses staat voor eco deluxe. U bent compleet in harmonie met de natuur, zonder op comfort en service in te hoeven leveren. De moderne architectuur met natuurlijke materialen en open ruimtes vormt een verfrissende combinatie met Vietnamese tradities, wellness en service van hoog niveau; precies zoals u dat van een Six Senses resort mag verwachten.

Van Water Villa tot Rock Villa

Six Senses Ninh Van Bay heeft slechts 58 villa’s in vier categorieën. Elke villa kenmerkt zich door een houten constructie, rieten dak, open ontwerp en een fraaie buitenruimte met plunge pool. De nadruk ligt op eco; er is vooral gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en het moet gezegd worden; u moet niet huiverig zijn voor af en toe een beestje op het terras. Het grote verschil tussen de vier categorieën is de ligging. De Beachfront Pool Villas liggen zoals de naam al aangeeft aan het maanvormige strand en bieden door de tropische begroeiing veel privacy. Geniet u liever van een mooi uitzicht, kies dan voor een hoog gelegen Hilltop Pool Villa. Beide categorieën zijn ook erg geschikt als u met (jonge) kinderen reist. De Water Pool Villas liggen pal aan zee en de Rock Pool Villas zijn rustiek gelegen op de rotsformaties; door deze ligging zijn deze twee types niet geschikt voor kinderen. Voor welke villa u ook kiest; u geniet altijd van een heerlijke hideaway met eigen plunge pool en butlerservice.

Six Senses Spa!

Even helemaal niets doen is hier heerlijk, maar ook de reiziger die liever niet te lang stil zit, is er van alles te doen. Er zijn diverse watersporten mogelijk of kunt een potje volleyballen of badmintonnen. Daarnaast biedt het resort een PADI duikschool en worden er uitstapjes in de omgeving georganiseerd. Six Senses gaat hand in hand met wellness. Een bezoek aan de geweldige Six Senses Spa is eigenlijk een must. Met de fiets die bij uw villa hoort, rijdt u er zo naar toe. Kies een van de huidgemaakte weldadige oliën voor een op uw wensen afgestemde massage of neem deel aan een tai chi- of yogales.

Dining by the Rocks

Het resort heeft meerdere restaurants en bars waardoor u hier ook gemakkelijk wat langer kunt verblijven; er is genoeg afwisseling. U ontbijt in de privacy van uw eigen villa of in Dining by the Bay met een schitterend uitzicht over de baai. 's Avonds geniet u hier van voortreffelijke Vietnamese gerechten. Dining by the Pool serveert een lichte lunch of een lekker koud drankje. Het exclusieve Dining by the Rocks, voor maximaal twaalf gasten, biedt het allermooiste uitzicht en een spectaculaire keuken. Voor een romantisch diner is de unieke (koele) setting van Dinner in the Wine Cave heel bijzonder. Eerst even een aperitief? De comfortabele loungebanken van Drinks by the Bay staan op u te wachten.

Tripadvisor over Six Senses Ninh Van Bay

Vergelijkbare accommodaties in Vietnam