Dit karakteristieke hotel veroverde ons hart met haar prachtige Victoriaanse stijl, persoonlijke service van een ongekend hoog niveau en een uitstekende ligging

Eén van onze favoriete accommodaties in Kaapstad is Cape Cadogan. Het hotel ligt in een zijstraat van Kloofstreet de rustige wijk Gardens, nabij het hart van Kaapstad en op vijf kilometer van V&A Waterfront! Mede door de hartelijke ontvangst voelt u zich hier ogenblikkelijk thuis. Recent geheel nieuw gedecoreerd en gerestyled heeft deze kleinschalige en monumentale uitvalsbasis alles in huis voor een perfect verblijf in Kaapstad. 

Ontdek Kaapstad

In Kaapstad is ongelooflijk veel te doen. Flaneer langs de V&A Waterfront en vergaap u aan de glimmende jachten, neem een kijkje op de Tafelberg of bezoek het indrukwekkende Robben Island. Uw persoonlijke conciërge weet veel over de stad en assisteert u graag met het boeken van een excursie. Daarnaast kan hij of zij ook een afspraak bij een schoonheidssalon of een huurauto voor u regelen. De rit met chauffeur naar het V&A Waterfront is inbegrepen. Het legendarische Kaap de Goede Hoop en gelijknamige Nature Park is op elke moment van de dag een bezoek waard, net als de vrolijke pinguïns op Boulders Beach. Voor de nodige ontspanning biedt het hotel een fijne lounge en een mooie tuin met zwembad.

Warm ontvangst

Het hotel, tevens een monument, dateert van de vroege 19e eeuw en heeft alle karakteristieken van het Victoriaanse tijdperk: veel wit, hoge plafonds, een ruimtelijke inrichting en stijlvolle sierlijsten. De inrichting van het hotel is het beste te omschrijven als 'bohemian chique', met sierlijk meubilair, antiek en rijke stoffen en toch ook alle gemakken van nu. U ziet het allemaal terug in de vijftien prachtige kamers, die zijn voorzien van een tuintje of balkon. Door het monumentale karakter van dit hotel is geen enkele kamer hetzelfde en geeft een verblijf hier een huiselijk gevoel alsof u op bezoek bent bij dierbare vrienden.

Private host

Tijdens uw verblijf is elke dag een heerlijk ontbijt met vers fruit en allerlei lekkernijen uit de oven inbegrepen. Voor de overige maaltijden hoeft u het sfeervolle straatje waaraan het hotel gelegen is maar uit te lopen, want hier bevinden zich een aantal uitstekende restaurants en winkeltjes. Uw persoonlijke conciërge, die u het gehele verblijf flink in de watten zal leggen, doet u graag een paar goede suggesties.

Tripadvisor over Cape Cadogan

Vergelijkbare accommodaties in Zuid-Afrika