Geplaatst op

D e mobiele wandel safari’s van Robin Pope staan al lange tijd bekend als de beste wildernis beleving van South Luangwa in Zambia.

'A gamedrive is like watching a movie. A walking safari is like reading a book.'

U wandelt vijf dagen, ongeveer tien kilometer per dag, waarbij u de Mupamadzi rivier volgt. Al lopend komt u op plekken die voor veel andere reizigers verborgen blijven en dat is te merken; het wild is nog verlegen en niet gewend aan de aanwezigheid van de mens. Alles krijgt ook zoveel meer aandacht, uw gids neemt uitgebreid de tijd om een mierennest te bestuderen, en u uit te leggen over het gedrag van de buffel. En ziet u daar nu de afdruk van een leeuwenpoot in het zand? Samen volgt u het spoor, geweldig!

 

Onze partner Robin Pope verwoordde het wandelen door de bush prachtig:

‘A gamedrive is like watching a movie. A walking safari is like reading a book.’

Iedere namiddag komt u aan in een nieuw mobiel camp waar u in grote privé tenten prachtig opgemaakte bedden vindt. U doucht onder de bomen (uiteraard met alle benodigde privacy) de maaltijden worden geserveerd onder de flonkerende sterrenhemel. Na vijf dagen lopen is het heerlijk om uw safari af te sluiten met een verblijf in Tena Tena en te genieten van de extra verdiende luxe!

 

Heeft u interesse? Neem dan contact op met Martine voor meer informatie!

Vraag een offerte aan of mail: martine@talisman.nl