Geplaatst op

W ij zijn Angela en Tino, bekend als Dutch Nomad Couple, en reizen sinds 2016 full time de wereld rond. Voor Talisman travel design brengen we verschillende exclusieve reizen in beeld. We beleven de reizen en delen onze ervaringen en avonturen in foto’s en video’s. Kom met ons mee naar Buenos Aires!

Het travel event van Talisman gaf ons de juiste inspiratie en samen met de Argentinië specialist hebben we onze droomreis vormgegeven

Droomreis

Wat we op deze reis willen gaan doen staat inmiddels symbool voor de levensstijl die we hebben. Dit is iets waar we al vanaf het allereerste begin van droomde, samen de tango dansen in Buenos Aires. De vrijheid ervaren, onbevangen en gepassioneerd het leven voelen…

En omdat dit een lang gekoesterde droom is willen we er ook een echte droomreis van maken. .. Het travel event van Talisman gaf ons de juiste inspiratie en samen met de Argentinië specialist hebben we onze droomreis vormgegeven.

Ons vertrek

En daar was het moment.. we kregen de mooie enveloppe van Talisman binnen met daarin ons reispakket. Op naar Argentinië! Het eerste land dat we tijdens onze reis door Latijns Amerika bezoeken.

De reis kon niet beter starten. Prima vlucht naar Buenos Aires, een warm welkom op het vliegveld en een soepel transfer naar het Fierro Hotel. Vervolgens de tango dansen in Buenos Aires en daar bovenop hebben we een schitterende diner & tango show bijgewoond en kregen zelfs een kijkje achter de schermen. We sloten ons verblijf af met een uniek uitzicht op de stad.

Zie onze belevenissen in de tweede video van de video serie ‘Op reis met Social Talisman Couple’:Volgende bestemming

Volgende week zijn we op de Pampa’s van Argentinië! In minder dan 2 uur van Buenos Aires verblijven we op het platteland en bezoeken we Estancia La Bamba en El Ombu. Hier maken we kennis met het leven van de gauchos op de ranch. We kijken uit naar het paardrijden door de uitgestrekte velden en de gouden zonsondergangen. Ook staat er een typisch Argentijnse lunch op het programma…

Wil je meer van onze reisavonturen volgen? Klik op de abonneer knop op het YouTube kanaal. En voel je vrij om deze video te delen met reislustige familie en vrienden.


Adios, geniet van je dag en volg je droom.
Tot volgende week!

Angela & Tino
Talisman Travel Couple