Geplaatst op

T alisman specialist Ingrid maakte het zelf mee: aan boord van Cinnamon air vloog zij Sri Lanka door. U vliegt in een 8-seater Cessna Grand Caravan of een 8-seater Cessna Amphibian Caravan, een watervliegtuig voor spectaculaire landingen op het water. De ervaren, vriendelijke en verhalende piloten zorgen ervoor dat uw tocht meer dan een vlucht is. Het is een onvergetelijke beleving die u kennis laat maken met de prachtige landschappen van Sri Lanka vanuit de lucht en uw reis een stuk comfortabeler maakt. Ingrid geeft u graag alvast wat voorbeelden.

‘Het is de perfecte manier om de mooiste gebieden van Sri Lanka met elkaar te verbinden. In plaats van een autorit van zes uur, vliegt u in een half uurtje naar het volgende hoogtepunt. Ideaal!’

Van oost naar west

Aan de oostkust van Sri Lanka vindt u Passikudah, een uitgestrekt stuk strand uitermate geschikt voor een verblijf met het hele gezin. Het water hier is perfect, ondiep en met een zeer aangename temperatuur. Met aan de ene kant het geluid van de golven en aan de andere kant groene bossen met palmbomen vol kokosnoten is het hier absoluut goed toeven. Verblijven doet u hier in Uga Bay, de luxe villa’s zijn een perfect onderkomen voor een heerlijk verblijf aan de ongerepte oostkust. In plaats van een terugreis naar Colombo van zeven uur per auto-transfer, vliegt u in een uurtje van oost naar west. Ideaal, want uw kinderen (en u) zitten ongetwijfeld niet te wachten op zo’n lange terugreis. 

Geen gehobbel

Niks geen gehobbel over de kleine weggetjes van de theeplantages, maar comfortabel vliegen van Kandy in het groene centrale hart van Sri Lanka naar de uitgestrekte theeplantages waar de plantagebungalows van Tea Trails al op u liggen te wachten.

Historie en snorkelen

In een mum van tijd vliegt u van de culturele hoogtepunten in de Culturele Driehoek naar één van de mooiste natuurgebieden in Sri Lanka. Combineer Sigiriya met Trincomalee. Vanuit Trincomalee ligt de mooiste snorkelplek van Sri Lanka binnen handbereik; Pigeon Island is een beschermd natuurpark met een kleurrijke onderwaterwereld, kristalhelder water en witte koraalstranden. Er zijn ontelbaar veel routes te bedenken met Cinnamon Air. Het beste kunt u zich hierover laten adviseren door Talisman Sri Lanka specialisten Ingrid en Karin. Afhankelijk van de duur van uw reis, uw budget en andere wensen verweven zij de vluchten in uw reisvoorstel voor Sri Lanka.