'Het ontdekken van bijzondere plekjes en gave adresjes vind ik zó leuk, of het nu een vakantie is met het gezin of een weekendje weg'.

Els is de IATA specialist van Talisman. Hierdoor weet ze alles over het boeken van vliegtickets. Een onmisbare schakel dus! Zelf houdt Els ook van reizen en is ze een echte Amerika liefhebber. De ervaring die echter de meeste indruk op haar gemaakt heeft, is haar reis naar Nieuw-Zeeland. Ze vertelt hierover: 'Het is alweer ruim 30 jaar geleden, maar wat een mooi land. Een prachtige natuur, vriendelijke mensen en leuke steden. Het landschap is ook heel afwisselend: van zandstranden met mooie baaien, tot gletsjers, subtropische bossen, thermale baden en fjorden. Maar ook het live meemaken van een Formule 1 wedstrijd in het Midden-Oosten was heel erg gaaf.'

Ook met haar gezin gaat Els graag op reis. In de zomer van 2022 zijn ze met zijn allen naar Amerika gegaan: 'Ik heb met mijn gezin een 'trip down memory lane' gemaakt. Ik heb ze laten zien waar ik een jaar highschool heb gedaan (1987-1988) en ze hebben kennis gemaakt met mijn vrienden en host familie. Het was erg mooi om hier na al die jaren weer terug te zijn en om deze ervaring te delen mijn man en zoons was al helemaal bijzonder. Ook hebben we ontzettend veel leuke dingen gedaan, van fietsen door Central Park tot een helikoptervlucht over Manhattan. Maar ook onze vele vakanties naar Italië blijven leuk. Vooral Toscane is favoriet, en ook de Amalfikust of één van de meren in het noorden zijn geliefd'. 

Echte must-sees volgens Els zijn New York en Zweden of Noorwegen: 'Neem de boot naar Zweden of Noorwegen en maak hier vervolgens een autorondreis. De landschappen zijn hier fantastisch, dus je zult je ogen uitkijken! Eigenlijk heeft Els hoogtevrees, maar ze gaat graag een uitdaging aan: 'Als je in New York bent, moet je uiteraard óók naar de top van één van de vele wolkenkrabbers'.

Reizen met haar vriendinnen doet Els ook graag. In 2023 heeft ze met haar vriendinnen, die ze al sinds 1990 kent, een reisje gemaakt naar Texas, Amerika. Maar ook tripjes in Nederland maken ze graag samen.