'Het ontdekken van bijzondere plekjes en gave adresjes vind ik zó leuk, of het nu een vakantie is met het gezin of een weekendje weg'.

Els is de IATA specialist van Talisman. Hierdoor weet ze alles over het boeken van vliegtickets. Een onmisbare schakel dus! Zelf houdt Els ook van reizen en is ze een echte Amerika liefhebber. De ervaring die het meeste indruk op haar gemaakt heeft, is haar reis naar Nieuw-Zeeland. Ze vertelt hierover: 'Het is alweer bijna 30 jaar geleden, maar wat een mooi land. Een prachtige natuur, vriendelijke mensen en leuke steden. Het landschap is ook heel afwisselend: van zandstranden met mooie baaien, tot gletsjers, subtropische bossen, thermale baden en fjorden. Maar ook het live meemaken van een Formule 1 westrijd in het Midden Oosten was heel erg gaaf.'

Ook met haar gezin gaat Els graag op reis. Afgelopen zomer zijn ze met zijn allen naar Amerika gegaan: 'Deze zomer heb ik met mijn gezin een 'trip down memory lane' gemaakt. Ik heb ze laten zien waar ik een jaar highschool heb gedaan (1987-1988) en hebben ze kennis gemaakt met mijn vrienden en host familie. Het was erg bijzonder om hier na al die jaren weer terug te zijn en om deze ervaring te delen mijn mijn man en zoons was al helemaal bijzonder. Ook hebben we ontzettend veel leuke dingen gedaan, van fietsen door Central Park tot een helikoptervlucht over Manhattan. Maar ook onze vele vakanties naar Italië blijven leuk. Vooral Toscane is favoriet, maar ook de Amalfikust of één van de meren in het noorden zijn geliefd'. 

Echte must-sees volgens Els zijn New York en Zweden of Noorwegen: 'Neem de boot naar Zweden of Noorwegen en maak hier vervolgens een autorondreis. De landschappen zijn hier fantastisch, dus je zult je ogen uitkijken! Eigenlijk heeft Els hoogtevrees, maar ze gaat graag een uitdaging aan: 'Als je in New York bent, moet je namelijk natuurlijk óók naar de top van één van de vele wolkenkrabbers'.

Reizen met haar vriendinnen doet Els ook graag. Binnenkort gaat ze met haar vriendinnen, die ze al sinds 1990 kent, een reisje maken naar Texas, Amerika. Maar ook tripjes in Nederland maken ze graag samen.