Vakantieplezier voor jong en oud

 

 

Een villa met een glijbaan waarvan u zo in het water plonst, of een voetbaltoernooi met de lokale kindjes, een speurtocht door een oude stad mét iPad, meedoen aan een bootrace en zonder problemen mee op de spannendste safari’s. De specialisten van Talisman toveren probleemloos de allerleukste familie belevingen uit hun hoed. 

Het selecteren van geschikte accommodaties gebeurt met uiterste precisie en volop creativiteit. Niets leukers dan een privé villa voor het gehele gezin. Met butler en chef-kok natuurlijk. Of een kleinschalig resort met ruim voldoende kinderactiviteiten. Zo zijn er ongetwijfeld altijd vriendjes en vriendinnetjes in de buurt. En zo wordt ook aan ouders gedacht. Ook al geldt ‘kinderen tevreden, ouders tevreden', het is ook uw vakantie. Genieten van een romantisch diner voor twee terwijl een vriendelijke nanny op uw kroost past of een privé jeep tijdens de vakantie zodat u met het gezin voldoende privacy ervaart: onze specialisten denken graag met u mee.

 

Met wie gaat u op reis?

Gaat u met jonge kinderen op reis, dan ziet zo'n reis er heel anders uit dan wanneer we een reis ontwerpen voor een gezin met oudere kinderen. Op vakantie met drie generaties? Opa, oma met de kinderen en kleinkinderen? We kunnen ons geen leukere puzzel voorstellen. 

Jonge kinderen

Reist u met jonge kinderen dan weten onze specialisten precies welke accommodaties ze moeten selecteren. U geniet dan van een onbezorgde vakantie, waarin zelfs de allerkleinsten als volwaardige gasten worden behandeld!

Tieners

Reist u met tieners, dan moet een reis wat avontuurlijke elementen bevatten. Surflessen, een vespa-tour of ziplinen.... er is genoeg te verzinnen! We inspireren u graag.

Drie generaties

Met de hele familie op reis? Opa, oma met kinderen en kleinkinderen? We selecteren dan vaak prachtige villa-accommodaties en activiteiten die jong en oud plezieren.

Hoe wilt u reizen?

Maak uw familiereis zo avontuurlijk als u zelf wilt! Stap een paar dagen aan boord van een catamaran of zeilschip voor een cruise door helderblauwe wateren. Of leg een stuk van uw reisroute per trein af, plezier gegarandeerd! Een selfdrive met het hele gezin is prettig en zo kunt u uw eigen reistempo bepalen. Een rondreis met auto en chauffeur is ook een mogelijkheid, zo wordt u comfortabel van A naar B gereden en onderweg ook van de nodige informatie voorzien. 

Varen

Maak een tocht op de Adriatische zee of ontdek de eilandjes in Indonesië. Vaar door de Galapagos Archipel of bewonder de kleuren van de Amazone...

Selfdrive

U kunt op eigen gelegenheid naar bestemmingen in Europa rijden, of wij zorgen dat er een huurauto voor u klaarstaat bij aankomst op bestemming. Het is fijn om uw eigen tempo te kunnen bepalen!

Gids & Chauffeur

Uw chauffeur zorgt er voor dat u comfortabel van A naar B wordt vervoerd, terwijl uw gids ervoor zorgt dat u niets mist van de bezienswaardigheden enroute.

Dit maakt uw reis meer dan bijzonder

Wilt u een extra dimensie geven aan uw familiereis? Kies dan bijvoorbeeld voor een educatieve ervaring. Laat uw kinderen deelnemen aan een "junior ranger" programma of zich inzetten voor de bescherming van bedreigde diersoorten. Een speelse kennismaking met de lokale kinderen is ook altijd een verrijkende ervaring in uw familiereis. Neem (kite)surfles of keer terug met het PADI diploma, het is allemaal mogelijk. Hieronder alvast een aantal bijzondere ervaringen die uw familie-vakantie extra bijzonder maken.