Onvergetelijke treinreizen met Talisman

Een luxe treinreis biedt u de mogelijkheid om te genieten van comfort, prachtige landschappen en unieke ervaringen. U dineert en slaapt aan boord, en maakt onderweg geweldige uitstapjes. Een treinreis als transfer van A naar B, tussen de locals, is al net zo'n bijzondere ervaring. Reist u met Talisman, dan bieden wij u een select aantal treinreizen aan. Zowel luxe en exclusief als een lokale treinreis, en altijd bijzonder. Maak een rondreis waarbij u gedeeltelijk per trein reist en kom op plaatsen die voor velen verborgen blijven of reis samen met uw gids als een local naar uw volgende accommodatie; onvergetelijke herinneringen gegarandeerd. 

U kunt een treinreis toevoegen als onderdeel aan uw rondreis, maar u kunt er ook voor kiezen een rondreis aan boord van een trein te maken. Zo kunt u per luxe trein van Amsterdam naar Venetië reizen, vanuit de trein een gedeelte van Maleisië verkennen of juist met de snelle Japanse shinkansen van A naar B reizen. De treinreizen bij Talisman komen in alle soorten en maten. We vertellen u er op deze pagina graag meer over. 

 

Wat voor treinreis maakt u?

Stapt u voor meerdere dagen aan boord van uw rijdende hotel, of maakt u slechts enkele uren gebruik van de trein? Waar u ook voor kiest, we garanderen u dat uw treinreis bijzonder en onvergetelijk zal zijn.  

 

Waar wilt u heen?

Spot het wild vanuit de trein in Afrika, reis tussen de locals in Azië of stap juist aan boord van de ultraluxe Belmond Eastern & Oriental Express, reis op nostalgische wijze per trein door Canada's Rocky Mountains of reis in alle comfort van A naar B in Peru. De wereld ligt aan uw voeten. 

 

Bijzondere treinreizen

De mogelijkheden voor een treinreis op onze bestemmingen zijn eindeloos. Heeft u interesse in een meerdaagse treinreis aan boord van een kleinschalige, luxe trein of wilt u juist de hectiek van een lokale trein meemaken, het kan allemaal. 

Stap aan boord van een authentieke trein en geniet van deze geweldige toevoeging aan uw rondreis door bijvoorbeeld Indonesië, Maleisië of Peru. Rijdt in een select gezelfschap door natuurgebieden die voor anderen onbereikbaar blijven of stort u juist in de chaos tussen de locals in Vietnam of Sri Lanka.