Dit witte zandstrand is door het gerenommeerde Conde Nast Traveller uitgeroepen tot een van de 30 allermooiste stranden ter wereld

Het Baraza Resort & Spa ligt aan het Bwejuu palmenstrand in het zuiden van Zanzibar. Dit strand is door Conde Nast Traveller bij de 30 allermooiste stranden ter wereld geplaatst. Daarnaast staat Baraza Resort & Spa in de Top 20 van Luxury Hotels in The World en hebben zij de Tripadvisor award 'Travellers Choice' gewonnen. Kenmerkend voor dit resort is de architectuur met witgepleisterde muren en sfeervolle binnenplaatsen met fraaie lantaarns. Het ontwerp heeft stijlkenmerken uit het Midden-Oosten. De service van Baraza is uitmuntend en iedereen van de staf en medewerkers begrijpt dat de gast privacy bijzonder waardeert.

Duizend-en-één-nacht

Het resort heeft 30 ruime villa's met stijlvolle elementen zoals een comfortabel hemelbed, handgemaakt meubilair, rijke stoffen, sfeervolle lantaarns, vooral heel veel natuurlijke materialen. Bij Baraza krijgt u de voorkeursbehandeling die niet zou misstaan bij een prinses of sultan! Vanaf de kamer bent u een stap verwijderd van uw privézwembad. Hier nipt u van een drankje terwijl u het fantastische uitzicht op het witte strand en de kleurrijke tuin bewondert.

Proef van de Oosterse keuken

De morgen begint perfect met een ontbijt bij het Livingstone Terrace. Voor de lunch kunt u terecht bij Ocean Lounge Bar & Restaurant. De sfeer uit het Oosten heeft ook de keuken van Baraza bereikt. Heerlijke Tandoori! Tijdens het diner komen diverse internationale gerechten en typische streekgerechten op tafel. Allemaal bereid met de toepassing van de specerijen waar Zanzibar zijn wereldwijde bekendheid aan dankt. Vooral de vis is hier uitstekend. Die wordt elke dag vers gevangen in de Indische Oceaan. Voor het slapen gaan smaakt een cocktail of een glas Zuid-Afrikaanse wijn uit de Dhahabu Bar & Lounge nog beter dan overdag!

Tussen het zonnen door

Excursies naar andere delen van Zanzibar zijn absoluut de moeite waard. Bezoek zeker Stone Town, Spice Plantion en Jozani. Vlak voor de kust bij Stone Town ligt een eiland waar reuzenschildpadden leven. Windsurfen, zeilen, snorkelen en duiken kan vanaf het watersportcentrum. Het ultieme genieten gebeurt bij Baraza in de chique oosters ingerichte Frangipani spa. Dit is de perfecte plek om tot rust te komen. Tussen de behandelingen door neemt u een duik in het zwembad bij de spa.

Tripadvisor over Baraza Resort & Spa

Vergelijkbare accommodaties in Tanzania

Kono Kono Beach Resort

Zanzibar