Ervaar de smaken van Colombia

Houdt u van een culinair verblijf, kies dan voor El Cielo Hotel - een absolute aanrader. Dit hotel, opgericht door de chef van het gelijknamige El Cielo Restaurant, ademt luxe en gastronomie. Chef Juan Manuel Barrientos geeft leiding aan zowel het hotel als het restaurant (dat zich in hetzelfde gebouw bevindt) en tijdens uw verblijf geniet u van een onovertroffen culinaire ervaring in het hart van Medellin.

Gelegen op slechts 350 meter van het centrale El Poblado Park, bevindt El Cielo Hotel zich in een rustige straat te midden van kunstgalerijen, boetiekjes en gastronomische hotspots zoals Parque Lleras en het Museo de Arte Moderno.

Er zijn dagelijks meerdere directe vluchten van Bogotá naar Medellín, met een gemiddelde reistijd van ongeveer één uur. 

Mooi duurzaam

El Cielo Hotel Medellín zet zich in voor duurzaamheid door gebruik te maken van natuurlijke materialen in het ontwerp van het hotel. Chef Juan Manuel Barrientos heeft programma's opgezet die culinaire training en werkgelegenheid bieden aan kansarme individuen in Colombia.

Slapen

Het hotel biedt 28 moderne en stijlvolle suites. In het interieur worden marmeren vloeren gecombineerd met houten accenten en een elegant,minimalistisch design. Zo geniet u van een comfortabele en chique sfeer.

Beleven

Ga samen met een gids op pad om de cultuur van Medellin te ervaren. Uw Talisman specialist adviseert u graag over typisch Talisman excursies, die u op privé basis kunt ondernemen. 

Het hotel zelf beschikt over een dakterras met een zwembad. Vanuit het zwembad heeft u een panoramisch uitzicht over de stad. 

Eten & Drinken

Chef Barrientos, geboren in Medellín, is bekend om zijn innovatieve benadering van de Colombiaanse keuken. Hij heeft El Cielo Restaurant opgericht met het doel de Colombiaanse culinaire tradities wereldwijd te promoten. 

Het bekroonde El Cielo Restaurant biedt een multisensorisch 17-gangenmenu, geïnspireerd door de Colombiaanse keuken en gepresenteerd met avant-gardistische technieken. Gerechten zoals de arapaima, de grootste zoetwatervis ter wereld, worden op creatieve wijze gepresenteerd.

Het ontbijt in El Cielo Hotel Medellín wordt geserveerd in El Bistro by Juanma, het à-la-carterestaurant van het hotel. Daarnaast biedt het hotel een trendy rooftopbar.