Met Talisman geniet u altijd van een unieke en bijzondere reisbeleving

Talisman is in 1992 opgericht als Maleisië specialist. Sindsdien is Talisman uitgegroeid tot een toonaangevende reisorganisatie in het exclusieve marktsegment. Het leveren van maatwerk en het bieden van zo hoog mogelijke kwaliteit is altijd ons uitgangspunt. Door ons uiterst flexibele concept zijn geen twee reizen hetzelfde en bent u altijd gegarandeerd van een individuele, unieke en zeer bijzondere reisbeleving.

We streven altijd naar het bereiken van de optimale balans tussen exclusiviteit en authenticiteit en werken samen met organisaties die respect hebben voor de lokale bevolking, de flora en de fauna op onze bestemmingen. 

Onze experts

Talisman beschikt over een team van zeer ervaren landenspecialisten. Het zijn bevlogen reizigers die hun bestemmingen van haver tot gort kennen. Daarnaast zijn het volwaardige gesprekspartners voor zelfs de meest ervaren reizigers.

De Tien van Talisman

Het begint met uw idee. In een persoonlijk verkennend gesprek en veelvuldig contact begeleiden we u naar de juiste vorm en inhoud van de perfecte reis. Alles gebaseerd op uw wensen en beweegredenen. Door te luisteren en te inspireren. Zo ontstaat een individueel weefwerk van accommodaties en activiteiten samengebracht in een geheel eigen reisplan. Geen googlebare formule, wel een puur en passend reisontwerp.

Bij de totstandkoming van het reisplan bent u in direct contact met een ervaren landenspecialist. Deze specialisten houden hun kennis op peil door met regelmaat naar de bestemming af te reizen en door intensief contact met de lokale agent. Hun kennis garandeert de kwaliteit van uw reis.

Of u nu met familie boekt, er met z'n tweetjes op uit wilt, met vrienden in een villa wilt verblijven of met uw bedrijf op pad gaat, onze bestemmingsspecialisten weten feilloos geschikte bestemmingen, routes, accommodaties en belevenissen voor u te selecteren. Helemaal afgestemd op uw idee.

U reist op de voor u meest logische en ontspannen manier. De logistieke puzzel om optimaal van A via B en C naar D te komen, die lossen wij op. In harmonie met uw wensen en nauw aansluitend bij de mogelijkheden. Ter plaatse werken wij samen met betrokken partners die een hoog serviceniveau nastreven en er wegwijs zijn, ook op de niet gebaande paden.

Reizen met Talisman, dat is reizen als een Very Important Traveller. Van begin tot eind. Van valetservice op het vliegveld, tot persoonlijke begeleiding van betrokken gidsen en medewerkers bij transfers en privé-excursies. Iedereen kent u bij naam.

Als Talismanreiziger bezoekt u alleen met uw eigen gezelschap de verborgen parels van een land. Uw reis wordt uw onvergetelijke ervaring. Met het gezin, met zijn tweeën, met drie generaties of met zakenrelaties, we regelen het allemaal individueel en op privébasis.

Door regelmatige studiereizen inspecteren we ter plaatse intensief alle reis- en verblijfsfacetten om de kwaliteit van ons aanbod te waarborgen. Ook de ervaringen van onze reizigers nemen we mee. Onze voorkeur gaat uit naar de kleinschalige pareltjes met grote ambiance. Prettige bijkomstigheid van deze accommodaties is dat ze het begrip duurzaamheid vaak hoog in het vaandel hebben staan.

Het vakmanschap van de lokale gids maakt van uw reis een topreis. Onze lokale partners selecteren hun gidsen op gastvrijheid, kennis en improvisatietalent. De juiste gids op de juiste plek is waardevol en geeft net dat stukje extra dat uw reis uniek maakt.

Als u boekt bij Talisman, bent u ervan verzekerd dat uw reis altijd doorgaat. Zonder gedoe. En mocht het iets anders lopen dan afgesproken, dan zijn we 24/7 bereikbaar. Vanzelfsprekend zijn we aangesloten bij ANVR en SGR en kunt u bij ons een reis- en/of annuleringsverzekering afsluiten.

Als u weer thuis bent, bellen wij u om uw belevenissen en verhalen te horen. Voor ons misschien wel het leukste onderdeel van het hele traject. Enthousiaste reacties ontvangen en alweer mogen meedenken aan de volgende reis. Onze kennis wordt getoetst en verbeterpunten worden meegenomen zodat elke volgende reis nog meer het typisch Talisman-label kan dragen.

Onze werkwijze

Reist u met Talisman, dan wordt uw reis geheel aan de hand van uw wensen en voorkeuren samengesteld. Uw reisspecialist neemt de tijd voor een uitgebreide inventarisatie, en gaat vervolgens aan de slag met het ontwerp van uw reis. Het maken van dit ontwerp kost veel tijd, zowel voor onze bestemmingsspecialist als bij onze partners ter plaatse, waarmee wij alles in detail afstemmen. Alleen als u nog nooit met Talisman gereisd heeft, of als dat langer dan 5 jaar geleden is, dan brengen wij een bedrag van € 250,- in rekening. Dit bedrag hoeft u niet op voorhand te betalen, maar wordt wel in rekening gebracht indien u de reis niet bij Talisman boekt. We bespreken dit graag persoonlijk (telefonisch) met u. Na dit telefoongesprek met de bestemmingsspecialist besluit u verder te gaan met het reisontwerp of van een reisvoorstel af te zien. Dat is geheel aan u. 

Mogen wij voor u aan de slag, dan stelt uw persoonlijke reisspecialist een prachtig reisschema voor u samen, dat geheel aan uw wensen voldoet. Per mail, telefonisch of live in onze reisbrouwerij te Breda, wordt de reis tot in de puntjes afgestemd op uw voorkeuren. Uw reisvoorstel wordt gepubliceerd in uw '' Mijn Talisman' omgeving, waar u de reis in beeld (slides) en de reis in detail kunt bekijken. Pas wanneer u helemaal tevreden bent, kunt u tot het boeken van uw reis overgaan. 

Ook tussen het boeken en het reizen in, houden wij contact met u. U ontvangt handige checklists van ons, en praktiche informatie. Voor vragen zijn wij altijd bereikbaar, uw persoonlijke conciërge helpt u met het maken van restaurant reserveringen en checkt u (desgewenst) in voor uw vluchten.

Voorafgaand aan de reis ontvangt u nog een telefoontje van uw reisspecialist, om u een goede reis te wensen. De laatste vragen kunnen dan worden gesteld. Ook tijdens de reis zijn wij bereikbaar, en kunt u op ieder moment contact leggen met onze lokale partner, waar u het nummer van krijgt. 

Bent u terug, dan horen we natuurlijk graag van u hoe uw reis is geweest. En waar uw volgende reis naartoe gaat! 

Talisman travel concierge

Uw Talisman travel concierge zorgt ervoor dat u zich al voor dat u op reis gaat, voelt als een echte Talisman V.I.T. Daarom introduceren wij de Talisman travel concierge. Met onze conciërge services tillen we het niveau van de services die u van ons gewend bent, naar een nog hoger niveau. Voor, tijdens en na de reis.