Met Talisman geniet u altijd van een unieke en bijzondere reisbeleving

Talisman is in 1992 opgericht als Maleisië specialist. Sindsdien is Talisman uitgegroeid tot een toonaangevende reisorganisatie in het exclusieve marktsegment. Het leveren van maatwerk en het bieden van zo hoog mogelijke kwaliteit is altijd ons uitgangspunt. Door ons uiterst flexibele concept zijn geen twee reizen hetzelfde en bent u altijd gegarandeerd van een individuele, unieke en zeer bijzondere reisbeleving.

We streven altijd naar het bereiken van de optimale balans tussen exclusiviteit en authenticiteit en werken samen met organisaties die respect hebben voor de lokale bevolking, de flora en de fauna op onze bestemmingen. 

Onze experts

Talisman beschikt over een team van zeer ervaren landenspecialisten. Het zijn bevlogen reizigers die hun bestemmingen van haver tot gort kennen. Daarnaast zijn het volwaardige gesprekspartners voor zelfs de meest ervaren reizigers.

De Tien van Talisman

Het begint met uw idee. In een persoonlijk verkennend gesprek en veelvuldig contact begeleiden we u naar de juiste vorm en inhoud van de perfecte reis. Alles gebaseerd op uw wensen en beweegredenen. Door te luisteren en te inspireren. Zo ontstaat een individueel weefwerk van accommodaties en activiteiten samengebracht in een geheel eigen reisplan. Geen googlebare formule, wel een puur en passend reisontwerp.

Bij de totstandkoming van het reisplan bent u in direct contact met een ervaren landenspecialist. Deze specialisten houden hun kennis op peil door met regelmaat naar de bestemming af te reizen en door intensief contact met de lokale agent. Hun kennis garandeert de kwaliteit van uw reis.

Of u nu met familie boekt, er met z'n tweetjes op uit wilt, met vrienden in een villa wilt verblijven of met uw bedrijf op pad gaat, onze bestemmingsspecialisten weten feilloos geschikte bestemmingen, routes, accommodaties en belevenissen voor u te selecteren. Helemaal afgestemd op uw idee.

U reist op de voor u meest logische en ontspannen manier. De logistieke puzzel om optimaal van A via B en C naar D te komen, die lossen wij op. In harmonie met uw wensen en nauw aansluitend bij de mogelijkheden. Ter plaatse werken wij samen met betrokken partners die een hoog serviceniveau nastreven en er wegwijs zijn, ook op de niet gebaande paden.

Reizen met Talisman, dat is reizen als een Very Important Traveller. Van begin tot eind. Van valetservice op het vliegveld, tot persoonlijke begeleiding van betrokken gidsen en medewerkers bij transfers en privé-excursies. Iedereen kent u bij naam.

Als Talismanreiziger bezoekt u alleen met uw eigen gezelschap de verborgen parels van een land. Uw reis wordt uw onvergetelijke ervaring. Met het gezin, met zijn tweeën, met drie generaties of met zakenrelaties, we regelen het allemaal individueel en op privébasis.

Door regelmatige studiereizen inspecteren we ter plaatse intensief alle reis- en verblijfsfacetten om de kwaliteit van ons aanbod te waarborgen. Ook de ervaringen van onze reizigers nemen we mee. Onze voorkeur gaat uit naar de kleinschalige pareltjes met grote ambiance. Prettige bijkomstigheid van deze accommodaties is dat ze het begrip duurzaamheid vaak hoog in het vaandel hebben staan.

Het vakmanschap van de lokale gids maakt van uw reis een topreis. Onze lokale partners selecteren hun gidsen op gastvrijheid, kennis en improvisatietalent. De juiste gids op de juiste plek is waardevol en geeft net dat stukje extra dat uw reis uniek maakt.

Als u boekt bij Talisman, bent u ervan verzekerd dat uw reis altijd doorgaat. Zonder gedoe. En mocht het iets anders lopen dan afgesproken, dan zijn we 24/7 bereikbaar. Vanzelfsprekend zijn we aangesloten bij ANVR en SGR en kunt u bij ons een reis- en/of annuleringsverzekering afsluiten.

Als u weer thuis bent, bellen wij u om uw belevenissen en verhalen te horen. Voor ons misschien wel het leukste onderdeel van het hele traject. Enthousiaste reacties ontvangen en alweer mogen meedenken aan de volgende reis. Onze kennis wordt getoetst en verbeterpunten worden meegenomen zodat elke volgende reis nog meer het typisch Talisman-label kan dragen.

Werken bij Talisman

Wil jij werken bij de leukste reisorganisatie van Nederland? In een jong en enthousiast team? En op een prachtige locatie in Breda? Lees meer