Voor de avonturiers die de adrenaline willen voelen stromen

Een avontuurlijke rondreis is niet alleen voor de jonge, wilde reiziger. Er zjin tal van avontuurlijke opties te vinden die het bloed door jonge en oude(re) aderen sneller doen stromen. U hoeft niet te camperen op een bergrichel of al abseilend een berg af te dalen. Dat kan natuurlijk wel, maar er zijn ook andere avontuurlijke elementen die wij graag in uw reis toevoegen.

Voor de echte avonturiers selecteren onze specialisten enerverende avonturen zoals wandelen over bergkammen, klauteren over gletsjers, kajakken op machtige rivieren en slapen in bijzondere, avontuurlijke accommodaties. 

De avontuurlijke reizen van Talisman combineren luxe en comfort met avontuurlijke ervaringen. Van exclusieve accommodaties met adembenemende uitzichten op bijzondere locaties tot deskundige gidsen die u meenemen op een spannende ontdekkingsreis, alles wordt zorgvuldig gepland samengesteld door onze specialisten zodat u zich echt kunt onderdompelen in uw bestemming.

Gaat u het avontuur aan?
 

Met wie gaat u op reis?

Op zoek naar de perfecte avontuurlijke rondreis voor u en uw partner, uw gezin of uw vriendengroep? Wij doen graag het denkwerk voor u en adviseren u over de mogelijkheden.  Waar u ook voor kiest, dankzij de jarenlange ervaring van onze specialisten wordt uw avontuurlijke rondreis er één om nooit te vergeten. 

Samen

Combineert u luxe verblijven met avontuurlijke excursies? Of bent u op zoek naar een bijzondere overnachtingsmogelijkheid? Vertel ons wat avontuur voor u betekent, en wij ontwerpen de ideale rondreis.

Familie

Avontuur voor jong en oud, wij zoeken en vinden het voor u. Het is toch prachtig om samen met uw (klein)kinderen te genieten van bijzondere excursies en quality time waar u nog lang over na praat!

Vrienden

Reist u met vrienden of collega's dan is er niets zo leuk als een verrassende, avontuurlijke rondreis met genoeg rust en ruimte voor goede gesprekken. Een verblijf in de woestijn of meerdaagse wandeltocht; we regelen het voor u.

Waar wilt u heen?

Dune bashen in de woestijn, en slapen onder de sterren? Of een verblijf in de ongerepte jungle, onbereikbaar voor de rest van de wereld? Een safari door de stad of een safari in de bush? Ook een combinatie is mogelijk! Onze specialisten denken graag met u mee over de mogelijkheden.

 

Hoe wilt u reizen?

Er zijn verschillende manieren waarop u een avontuurlijke rondreis kunt maken. Zo kunt u een auto huren en zelf in alle vrijheid van bestemming naar bestemming rondrijden, een avontuurlijke cruise maken of juist de trein nemen. Ook een combinatie is mogelijk. Onze specialisten denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Varen

Maak een tocht op de Adriatische zee of ontdek de eilandjes in Indonesië. Vaar door de Galapagos Archipel of bewonder de kleuren van de Amazone...

Selfdrive

Rij op uw eigen tempo per comfortabele huurauto van A naar B. Geniet van de vrijheid en het avontuur en bepaal zelf uw tempo.

Trein

Ontdek het land van bestemming vanuit de trein. Geniet van de prachtige uitzichten terwijl de natuur aan uw voorbij zoeft. Een relaxte en tegelijkertijd avontuurlijke manier van reizen.

Luxe en avontuurlijke reizen met Talisman

Reist u met Talisman travel design, dan wordt uw reis geheel aan de hand van uw wensen en voorkeuren ontworpen. Omdat avontuur voor iedere reiziger een andere betekenis heeft, verkennen we in een persoonlijk gesprek uw wensen en voorkeuren. Zoekt u een actieve rondreis, met avontuurlijke excursies? Of wilt u verblijven in accommodaties die een overnachting net wat spannender maken? Vindt u een safari per jeep avontuurlijk, of wilt u liever te voet door de wildernis trekken? Avontuur is er in alle soorten en maten, en uw Talisman specialist weet als geen ander hoe ze uw persoonlijke reisavontuur het beste vorm kan geven.