Geniet van een setting zo sereen dat u hier in no-time tot rust komt

Het Amanzoe resort op het schiereiland Peloponnesos is een prachtige hommage aan het classicisme met Dorische zuilenpartijen, marmeren vloeren en een setting zo sereen dat u hier in no-time tot rust komt. Zoals in eigenlijk ieder resort van Aman. Tel daarbij een 360-graden uitzicht op, een privé strandclub en magnifieke spa en u weet: dit is een plek om nooit meer te verlaten.

Gezinnen zijn bij Amanzoe meer dan welkom. Twee kinderen onder de twaalf verblijven gratis bij hun ouders op de kamer. 

Waar

Amanzoe is te bereiken vanuit Athene: het is een ritje van zo’n drie uur. U kunt ook kiezen voor een aankomst per helikopter…

Slapen

Als gast van Amanzoe heeft u uw eigen vrijstaande, marmeren paviljoen. Maximale privacy, rust en heel veel ruimte. Lichte kleuren complementeren het gebruik van natuurlijke elementen zoals steen en hout. De enige keuze die u dient te maken is tussen een zes meter of twaalf meter zwembad, uitzicht over de oceaan of over de olijfgaarden? Bent u met een groter gezelschap, kies dan voor de vier tot zes bedroom villa’s - inclusief uw eigen chef!

Beleven

Rustzoekers komen hier optimaal aan hun trekken want het hele hotel straalt rust en sereniteit uit. Het hotel heeft een eigen strandclub, eigen speedboten indien u wenst te gaan island-hoppen, twee zwembaden, een gym, spa, yoga studio, tennisbanen en boetiek. Wat meer behoefte aan ‘de wereld buiten’ ? Er zijn mountainbikes en prachtige kleine dorpjes om te ontdekken. En bent u fervent duiker of gewoon benieuwd naar ’s werelds oudste scheepswrak, dan kunt u dat voor de Dokos kust gaan bewonderen. Epideaurus is amfitheater, een UNESCO Werelderfgoed en ligt op slechts een uurtje rijden van Amanzoe.

Eten & Drinken

Hier wordt u in de watten gelegd door Executive Chef Dimitris Boutsalis, die eens met de scepter zwaaide in Noma. Hij keerde terug naar zijn thuisland en creëert nu de meest prachtige gerechten met ingrediënten van eigen bodem. Als visliefhebber is dit het paradijs! In het pool-restaurant kunt u terecht voor lichtere gerechten. Ga voor het diner naar de bar, tussen zes gigantische marmeren pilaren gesitueerd en de ideale plek voor een uitzicht op de zonsondergang. Drinkt u een glas wijn dan is de kans groot dat u wijn van Griekse bodem drinkt en ook de cocktails worden opgeleukt met kruiden uit de eigen kruidentuin.