Griekenland telt meer dan 6.000  eilandjes en er zijn dus altijd plekken te vinden waar u weinig andere toeristen tegenkomt, en kunt genieten van de authentiek Griekse gastvrijheid en schoonheid. Onze partner in Griekenland weet precies de accommodaties en excursies te selecteren. Ze hebben een passie voor geschiedenis, voor natuurschoon en voor cultuur en combineren dit graag in een optimale mix. Wilt u de overtocht naar een ander eilandje liever niet per veerboot doen? Dan regelen we een helikopter voor u! Of een luxe jacht, dat u de hele dag tot uw beschikking heeft en dat u aan het einde van de dag naar uw volgende bestemming brengt. 

Uiteraard zorgt Talisman ervoor dat ieder reisvoorstel zo flexibel mogelijk wordt opgesteld. Een vriendelijk annuleringsbeleid en wijzigen tot een paar weken voor vertrek. Zo begint u zorgeloos aan de voorpret voor uw reis!

‘De luxe zit in de kleinste details’

Hieronder ziet u vast een voorbeeld van hetgeen er mogelijk is in Griekenland. Uiteraard stelt uw Talisman specialist met veel plezier een heel ander reisontwerp voor u samen. Maak uw wensen en voorkeuren kenbaar, zodat wij samen met onze lokale partner op zoek kunnen naar de beste, meest bijzondere belevingen en accommodaties voor uw reis.