De mogelijkheden zijn legio

Geplaatst op

W elk land ik wil gaan bezoeken in 2021? Kroatië! Enkele jaren geleden ben ik al eens in Kroatië geweest, in Istrië wel te verstaan, het meest bekende gebied van dit land. Het was een heerlijke vakantie, met zon, zee en strand.

 

Istrië heeft veel te bieden, waaronder het prachtige plaatsje Rovinj, Pula met zijn grootste amfitheater ter wereld en Porec aan de kust. Niet voor niets is dit gebied erg populair bij de Nederlanders. Ook ik heb op mijn eerste Kroatië vakantie deze plekken bezocht.

 

Maar voor volgend jaar heb ik het anders in gedachte. In 2021 reis ik graag op de Talisman manier, weg van de mainstream, op zoek naar unieke plekken en belevenissen. Wat zeker op mijn bucketlist staat is om te gaan fietsen in het prachtige binnenland van Istrië, door mooie landschappen en slaperige dorpjes. En onderweg natuurlijk stoppen om te genieten van heerlijke wijnen en lokale delicatessen.

Daarnaast wil ik heel graag op z’n Talismans kennis maken met de veelzijdigheid van dit land: bijvoorbeeld met een privégids voor de grote meute de prachtige Plitvice meren bezoeken, een begeleide mountainbike tour in het minder bekende deel van het nationale park Krka en dan als klap op de vuurpijl eindigen met een meerdaagse zeiltocht langs met kristalhelder water omzoomde eilandjes. En misschien ga ik mijn Kroatië reis wel combineren met de prachtige natuur van het naastgelegen Slovenië. Glamping in de prachtige natuur lijkt me ook wel wat!

De mogelijkheden zijn legio. Wil jij ook meer horen over unieke belevenissen in Kroatië, neem dan contact met mij op. Ik ben je graag van dienst. sheila@talisman.nl of 088-7755900

Een laatste tip:
Mocht je net als ik voor zomer 2021 interesse hebben in (meerdaagse) boottochten met een speedboot, een zeiljacht of een gulet; wacht dan niet te lang met het reserveren, de beschikbaarheid is beperkt.